Bahaćenje i u Valjevu: Policija u restoranu uveče zatekla 150 gostiju, slavio se rođendan uz muziku

Vlasnik tvrdio da ima samo 50-ak gostiju

  • 15
Klub, žurka Foto-ilustracija: Shutterstock

Komunalna milicija Valjeva zatekla je, prilikom kontrole u nedelju uveče, oko 150 gostiju u gradskom restoranu kod Valjevske pivare, prenosi "Blic".

Kako navodi, deo gostiju došao je na organizovanu rođendansku proslavu, na kojoj je muzika puštana sa razglasa u jednom delu ovog objekta, dok su u drugom delu restorana bili redovni gosti kada je policija došla nešto nakon 20 časova.

Organizatoru proslave, koji je tvrdio da "nije prisutno više od 50-ak ljudi", napisana je prekršajna prijava, valjevia restoran je ispražnjen.

U toku večeri, kako navodi "Blic", komunalna milicija je u još dva ugostiteljska objekta u Valjevu zatekla kršenje propisanih epidemioloških mera vezanih za dozvoljeni broj gostiju u objektu.

Kako dodaje, jedan od ugostitelja, koji do sada nije kršio pravila, dobio samo opomenu i upozorenje, dok je drugom pisan prekršajni nalog.

U dosadašnjim kontrolama na teritoriji Valjeva, od kako je donet set mera o ograničenju broja ljudi i radnog vremena, komunalna policija je napisala više od 50 prekršajnih naloga za kršenje epidemioloških mera i više od 10 naloga ugostiteljima zbog prekršaja radnog vremena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • micko

    15. februar 2021 | 13:24

    sveto debelo kazniti

  • ...

    15. februar 2021 | 13:40

    Ne treba niko da se kazni. Svako ima mozak da razmišlja. Lepo utvrde kontakte, bio si na zurci, molim lepo, leci se I dalje u kafani. A ne ovako, leci te država (pod izgovorom ja to osiguranje placam) i onda mi ostali do lekara ne možemo da dodjemo više od godinu dana. Uostalom, mi koji plaćamo osiguranje i ne sedimo po kafanama noću, ovo su sve neradnici koje mama i tate finansiraju.

  • ratar

    15. februar 2021 | 14:43

    Ja veceras imam neku zurku. Samo se nadam da nam nece pokvariti veselje ovi panduri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA