≫ 

Policija zatekla više od 100 gostiju u kafiću u centru Pazara: Pala krivična protiv organizatora

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati

  • 3
Novi Pazar Foto: Printskrin Jutjub/RTV Novi Pazar

Policija u Novom Pazaru, zajedno sa komunalnim inspektorima, prekinula je korona žurku u jednom poznatom kafiću u centru grada. Uhapšen je N. N. (37) iz tog mesta zbog sumnje da je, kao odgovorno lice ugostiteljskog objekta, organizovao okupljanje na kojem je bilo prisutno oko 150 gostiju.

Kako je saopštila Policijska uprava Novi Pazar sumnja se da je osumnjičeni “izvršio krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije”.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, saopštila je policija.

Video: Komunalna razbila korona žurku u Gradskoj kafani na kojoj je nastupao Sloba Radanović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Зоран Ловћенац

    17. februar 2021 | 22:07

    Ма које пријаве,то је спрдња од казни..

  • Marko

    17. februar 2021 | 22:28

    On ostvari zaradu i bude kažnjen uslovno a verovatno je napravio štetu za zdravstvo sto puta veću od njegove zarade. Dok kazne ne budu adekvatne biće ovoga sve više.

  • Mirza

    18. februar 2021 | 02:00

    A sta se to u Beogradu večeras dešava oko neke utakmice nisam u toku ? Puca se vatrometi, vise stotina ljudi divlja po ulicama sa trenerom nekog kluba, kako pišu lokalni mediji ovde u Pazaru. Dali je takon isti za celu Srbiju ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA