≫ 

Srbija u nedelju dobija još 50.000 vakcina Sputnjik V

Ministar Nenad Popović danas putuje u Moskvu gde će nastaviti razgovore o novim isporukama vakcine i započinjanju proizvodnje ruske vakcine Sputnjik V u Srbiji

  • 12
Ruska vakcina protiv korona virusa Sputnjik V Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U nedelju za Srbiju iz Rusije kreće još 50.000 doza vakcina Sputnjik V, izjavio je za Tanjug ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović.

- Upravo sam završio razgovor sa našim partnerima iz Ruskog fonda direktnih investicija koji su mi potvrdili da u nedelju za Srbiju kreće novih 50.000 vakcina Sputnjik V - rekao je Popović.

Rusija nas, ističe Popović, nije ostavila na cedilu, baš kao što je zamenik predsednika Vlade Rusije Jurij Borisov i rekao tokom svoje posete Beogradu.

- Naši ruski partneri ocenili su da je proces vakcinacije u Srbiji odlično organizovan pod rukovodstvom predsednika Aleksandra Vučića - kazao je Popović.

Dodao je da već danas putuje u Moskvu gde će nastaviti razgovore o novim isporukama vakcine i započinjanju proizvodnje ruske vakcine Sputnjik V u Srbiji - naveo je Popović.

Video: Krivokapić: Vakcine dokaz poštovanja Srbije prema Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    18. februar 2021 | 10:11

    Ništa mi niitkiga nismo dobili. Svaku smo vakcinu platili.

  • Miro

    18. februar 2021 | 10:56

    Kome li će sad ove pokloniti dal bosancima il hrvatima a ja sam se prijavio prvi dan i čekam još uvek.

  • Pih

    18. februar 2021 | 10:29

    To je samo druga doza, osnosno revakcina. Mene interesuje kada će stići nešto više od kašičice, da je mi iz unutrašnjosti , sa svim prioritetima i više od mesec dana čekanja , konačno primimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA