Krizni štab u petak, tema pooštravanje mera: Medicinski deo ne odustaje od potpunog zaključavanja

- Mi smatramo da su ovako blage mere nedopustive -  rekao je danas Kon

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dex
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • GP

    04. mart 2021 | 07:18

    Krizni stab zatvoriti na 10 godina!

  • Balkanski spijun

    03. mart 2021 | 23:29

    jos malo narode i koroni je krajjjjjj...sledece nedelje Teksas otvara sve i maske se bacaju u smece!!! Korona je vec stara vest u Americi .... javite to Konu ;)

  • Весна

    03. mart 2021 | 23:28

    Медицински део кризног штаба треба моментално разрешити и судити им због не стручности, ширеньа панике, претнье народу и властима . За борбу против заразних болести формирати тело сачиньено од стручних лекара са пуно излечених пациjената , коjи су патриоте и коjима народ веруjе. Када такви лекари предложе мере народ че их поштовати без присиле зато што им веруjе. Када ови из кризног штаба било шта предложе нико им не веруjе после толико опречних мишльеньа да не кажем лажи и глупих изjава типа не постоjи течни кисеоник , улазнице за утакмицу се купуjу онлаjн па нече бити опасномти од заразе итд, затим уцене као сада да че се повучи а сви jедва чекамо да их више не видимо и оправдано после свега народ сумньа у све што они кажу. Навешчу пример вакцина где имамо могучност да изаберемо коjу вакцину желимо што jе власт Србиjе добро урадила ,али кризни штаб ниjе у станьу да обjасни народу коjа вакцина би поjединцу одговарала узимаjучи у обзир године, постоjече здравствено станье итд. Мене не занима шта су те особе примиле веч jедномтавно обjашньенье за кога jе шта болье ,типа особа од 70 година са болесним срцем и особа од 30 година релативно здрава. Редакциjи хвала што омогучава да прочитамо мишльень и других лекара да видимо како да се штитимо, било би добро када би сте сваки дан обjавльивали мишльеньа неколико различитих лекара да видимо шта они предлажу. Унапред Вам се захвальуjем.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA