≫ 

Ovo je Vučićeva omiljena pesma: I otpevana mu je baš danas, kao rođendanski poklon (UŽIVO) (NOVO)

Ovo je Srbija (Znaš li odakle si sine). Pogledajte i poslušajte kako je u Love&Live studiju Telegraf musica Dragica Radosavljević Cakana otpevala omiljenu pesmu predsednika Srbije, ali i jednu od definitivno najlepših srpskih pesama ikad napisanih

  • 27

Na današnji dan, 1970. godine rođen je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. I bez bilo kakvih uvoda, najava, objava ili želje da napišemo nešto novo o čoveku o kojem gotovo svi na ovim prostorima sve znaju (mnogi čak i više i od njega samog),  muzička produkcija Telegrafa čestita mu rođendan - PESMOM.

Pogledajte i poslušajte kako je u Love&Live studiju Telegraf musica Dragica Radosavljević Cakana otpevala Vučićevu omiljenu pesmu, ali i jednu od definitivno najlepših srpskih pesama ikad napisanih - Ovo je Srbija (Znaš li odakle si sine?).

Autor pesme je legendarni kompozitor i tekstopisac s beogradske Karaburme - Nikola Grbić Grba, a originalni izvođač ove numere je još legendarniji pevač sa te iste Karaburme - Aca Lukas.

Aleksandar Vučić Foto: Telegraf.rs

Reči pesme:

Ovo je Srbija

Znaš li odakle si, sine

pogledaj planine sive

Zejtinlikom cveće procvalo

Šumadijom sunce zasjalo.

A, ovo je Srbija

govore grobovi ratnika

iz slavnog vremena.

Cvetovi kao od vina

stihovi ratnih sudbina

još cvetaju kao nekada

kraj Drine sa cvetnih livada.

Proći ćeš puteve duge

videćeš krajeve druge

ponesi odavde jedan cvet

nek svi vide, nek zna ceo svet.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica. Studio aranžirala Maja Slavković @makicashome

Telegraf music

Video: SNS slavi 10 godina - Vučić i Nikolić dočekani aplauzom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xyz

    5. mart 2021 | 13:23

    SREĆAN ROĐENDAN PREDSEDNIČE!!! ŽIV I ZDRAV BIO MNOGO GODINA I DA SRBIJU VODIŠ JOŠ DUGO,DUGO. UZ TEBE SMO I ZNADEMO DA VOLIŠ I ČUVAŠ SRBIJU U CELOSTI. ŽIVEO PREDSEDNIK,ŽIVELA SRBIJA !!!

  • Koka

    5. mart 2021 | 13:39

    Predivno.

  • Darko

    5. mart 2021 | 13:38

    Veoma lep gest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA