≫ 

Novosađanka skinula masku s lica, pa osula salvu uvreda na radnika prodavnice što neće da je usluži

"Masku ne nosim ni u jednom državnom objektu, ni u jednoj drugoj prodavnici, ovde imam problema, što živim 8 godina"

  • 99

Ljiljana K.  iz Novog Sada odlučila je da po svaku cenu i u svim institucijama, prodavnicama i na ostalim javnom mestima skine, kako to ona kaže "krpu" sa lica.

Tome je posvetila dosta pažnje, ne obazirući se na alarmantne podatke o širenju epidemije, niti na nove mere koje se donose ne bismo li bar malo obuzdali virus.

A onda, naljutila se kada je neko odlučio da je ne usluži.

- U prodavnici ... odbijaju da me usluže na kasi zato što ne nosim masku.

Pritom, masku ne nosim ni u jednom državnom objektu, ni u jednoj drugoj prodavnici, ovde imam problema, što živim 8 godina.

Već nekoliko puta terorisana od strane ovog momka, koji tvrdi da je šef smene i on jedini u celoj Srbiji u svim prodavnicama mene ne želi da usluži ovde zbog toga što odbijam da stavim krpu i da se povinujem pravilima.

Znači, ovo sada ide viralno, on trenutno zove šeficu, jer je ona njima zabranila da usluže bilo koga bez maske. Vrlo drsko i bezobrazno postupanje, ja ovde živim 8 godina, ovde svaki dan pazarim i ja ovde ne mogu više da uđem bez krpe na ustima. Pritom, gospodin nosi krpu na bradi, znači ne pokriven nos i usta - govorila je u videu.

Međutim, mnogim korisnicima fejsbuka takvo njeno ponašanje nije se dopalo.

- Pa nemoj nigde ni da uđeš! Ako svi nosimo maske dok pazarimo kako li je njima 8 sati sa maskama...a bar zaštitimo ljude koji rade i subotom i nedeljom da bi mi mogli da se snabdevamo. Ne razumem vas uopšte! Bar to uradite da zaštite nekog slabijeg ako mislite da vama ne bi bilo ništa od korone - odgovorila joj je jedan žena u komentaru.

- Misliš li da svi volimo da nosimo maske ceo dan na radnom mestu, a tebi je teško dok pazariš da ispoštuješ firmu kako ne bi platili milionsku kaznu i da sačuvaš sebe i druge, nego je tebi ispod časti da je nosiš....- još jedna je od kritika na račun ovog videa.

- Kolika količina gluposti, teror jeste, ali od strane tebe. Ne razumem zašto misliš da bi sad baš tebe trebalo da puste bez maske - zapitao se neko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skids

    6. mart 2021 | 20:32

    Gospodjo draga vidim da ste jedna fina dama načitana mora da ste i akademski gradjanin i verovatno mislite da ste iznad nas svih običnih ljudi koji poštujemo mere otišli ste da maltetirate tog dečka koji stoji 8 sati na kasi i radi pošten poso za minimalac i još ga snimate i to objavljuete na društvenim mrežama za takve stvari draga gospodjo bi trebalo da budete debelo kažnjeni po džepu pa da vam više ne padne napamet da se pravite pametni toliko

  • Nikola

    6. mart 2021 | 20:28

    Čuj neće da se povinuje pravilima ? Pa vrati se u šumu iz koje si došla pre osam godina, nije civilizacija za svakoga.

  • Avram

    6. mart 2021 | 21:13

    Danas sam palio svecu jednom sto nije hteo da nosi krpu ,i sto je tvrdio da ne postoji korona .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA