≫ 

Baba Marta pokazala zube: Sneg preko noći zabeleo zapad Srbije, na Goliji napadalo 20 centimetara

Svi putevi su trenutno prohodni

  • 4

Jaka kiša tokom noći prešla je u susnežicu i sneg, a beli pokrivač formiran je širom zapadne Srbije. U nižim predelima njegova visina je do pet, a u planinskim područjima Zlatibora i Zlatara preko 10 centimetara.

- Svi putevi su prohodni, ekipe su u pripravnosti, nema zastoja u saobraćju, ali zbog vremenskih uslova vozačima se savetuje oprez, naročito kad su u pitanju putni pravci koji vode reko Zlatibora i Zlatara - izjavio je za RINU, Leko Korićanac, direktor "Puteva Užice, ".

Na Goliji snežni pokrivač dostigao je visinu od preko 20 centimetara, a za sada su svi putni pravci prohodni.

- Sneg koji pada je težak i vlažan i to otežava situaciju, ali mehanizacija je na terenu i konstantno radi na pročišćavanju puteva. Na gradskom području visina snežnog pokrivača je od pet do sedam centimetara i padavine nisu izazvale veće probleme - rekao je za agenciju RINA rukovodilac sektora za održavanje puteva u Putevima Ivanjica, Vitomir Arsović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Црни Груја

    10. mart 2021 | 10:19

    Сад ће попуштање мера, да може елита на скијање још једаред, а онда опет око васкрса затварљј сиротињу.

  • Đoda

    10. mart 2021 | 09:20

    Kada nije u Januaru, za uskrs će.

  • Žarko Poparov

    10. mart 2021 | 11:17

    Niko ništa ne javlja Nišavski okrug,i tu je napadalo 20cm snega,u planinskim selima ga ima i do pola metra,prevoj gramada na putu NIŠ-ZAJEČAR jutros bio neprohodan ili jedva prohodan... Ali,dobro,nemamo mi tu šta da se bunimo,verovatno je sneg iznenadio putare🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA