≫ 

Nestao Branislav iz Niške Banje: Ostavio čudnu poruku, porodica strahuje za njegovu bezbednost

Kada je otišao od kuće, Branislav je na sebi imao teget jaknu, zelene pantalone i pirotske opanke

  • 4
Branislav Jovanović nestao, Niška Banja Foto: Privatna arhiva

Branislav Jovanović (72) iz Niške Banje napustio je danas porodični dom i otišao u nepoznatom pravcu, a njegova porodica je nestanak prijavila policiji, jer strahuje za njegovu bezbednosti.

Branislavov sin Sibin kaže da je, pre no što je otišao, ostavio neuobičajeno poruku zataknutu za vrata, iz koje ne može da se zaključi kakve su mu namere.

- Poslednji put ga je videla majka između 13.30 i 14 sati, bio je u dvorištu, bavio se uobičajenim stvarima. U jednom trenutku, nije ga više bilo... Našla je samo parče papira na kojoj je pisalo: "Pazite na koze, ja idem na oporavak u Banju".

Strahujemo za njega, skladna smo porodica, nije imao razloga da tek tako ode. Davno je imao nekih zdravstvenih problema, ali se oporavio i poslednjih godina se sasvim normalno ponašao.

Nemamo nikakvo objašnjenje za njegov postupak niti ideju gde bio mogao da bude. Zato smo njegov nestanak prijavili policiji - kazao je zabrinuti čovek.

Kaže da ne veruje da je Branislav zaista otišao gde je napisao jer kod sebe nema ni dovoljno novca kojim bi platio duže odsustvo od kuće.

- Verujem da nema više od pet, šest hiljada dinara. Koliko znam, nikakav prtljag sa sobom nije poneo - navodi Sibin.

Kada je otišao od kuće, Branislav je na sebi imao teget jaknu, zelene pantalone i pirotske opanke. Njegova porodica moli sve koji nešto znaju o njemu da jave na telefon 0643859326 ili da pozovu policiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    15. mart 2021 | 22:57

    Nikad niko nema objasnjenje i svi su skladana porodica i covek nikakvih problema nema. Na kraju se ubije. Ili ne poznajete dovoljno clana porodice ili vas ne zanima njegovo stanje ili ste glupi da prepoznate da osoba pati iz nekog razloga.

  • Marina

    16. mart 2021 | 01:02

    Ako Branislav ima 72godine A roditelji su mu zivi,koliko onda oni imaju godina? Nista mi nije jasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA