Petar (10) je primio treću terapiju i ide na četvrtu: Lekari su optimisti, čeka se datum operacije

Petra čeka dug put...

  • 4
Petar Mićić Petar Mićić Foto: Instagram/sviuzpetramicica

Petar Mićić (10) iz Kragujevca, koji je oboleo od sarkoma potkolenice primio je treću hemioterapiju u Štutgartu. 

- Dragi naši prijatelji, šaljemo vam pozdrav iz Štutgarta. Petar je primio treću hemioterapiju i oseća se dobro. Sledeće nedelje ide na snimanje magnetnom rezonancom, a zatim i na četvrtu hemioterapiju - napisano je na Instagram stranici sviuzpetramicica.

Nakon toga će da se odredi datum operacije.

- Lekari i medicinsko osoblje bolnice su izuzetni. Uslovi su odlični. Što se Petrovog oporavka tiče, lekari su optimisti - stoji na stranici.

Petra čeka dug put...

- Uz Božiju pomoć i pomoć dobrih ljudi i izuzetnih stručnjaka bolnice Olga Hospital, svi verujemo da će se kući vratiti srećan, radostan i zdrav. Petru sada najviše nedostaju njegova braća Aleksa i Luka kao i njegov Kragujevac i njegovi drugari iz četvrtog razreda OŠ Jovan Popović.

Molimo se Gospodu Bogu za Petrovo ozdravljenje i što skoriji povratak svima koji mu mnogo nedostaju - objavljeno je na Instagramu.

Petar je rođen 4.10. 2010. godine u Kragujevcu. Njegovo bezbrižno detinjstvo je prekinula užasavajuća dijagnoza da se u njegovom telu razvija zloćudni rak (sarkom u levoj nozi) koji se širi velikom brzinom. U pitanju je vrsta kancera od koje oboleva 4 dece od 1.000.000.

Video: Miloš i Biljana za Anikino zdravlje dali svoju rodnu kuću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA