≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za nedelju, 21. mart 2021.

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 8
Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za petak, 19. mart 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VA

    20. mart 2021 | 21:16

    Dokle će štampa i politika da vodi istragu o Đilasovim milionima i da li je platio porez,to već godinama rade umesto onoga ko je nadležan.

  • nikolas

    20. mart 2021 | 21:23

    SRPSKA ELITA NEMOZE SPRECITI GEJ BRAKOVE ZATO STO SU SE NASI POLITICARI EU FANATICI ZAKLELI BRISELU I AMERICI A ONI TRAZE DA SRBIJA DONESE TAJ ZAKON KAO USLOV ZA PRIJEM SRBIJE U EU!!! GEJ POPULACIJU PODRZAVAJU BANKE KOJE SU U VLASNISTVU VLADARA SVETA IZ SENKE !!! SVETOM VLADAJU SATANISTI -PEDOFILI !!!

  • slađa

    20. mart 2021 | 22:42

    Podrška ukidanju totalitarizma u Srbiji. Podrška akciji za zabranu istopolnih zajednica u Srbiji. Nije se ovaj narod borio vekovima za slobodu da bi ga bilo ko ugnjetavao i ispirao mu mozak kako treba da se živi. Narod je pošten i slobodan da odlučuje o sebi. I veoma odlučan i hrabar. Narod da se drži svog praga, jer iz tog belog sveta su došli pljačkaši, ideolozi globalisti, korona, gadosti svih vrsta. Uništitelji prirodnih resursa, javnih dobara, eksploatatori šuma, reka, oranica, ruda, vodoizvorišta. Trovači obrazovnog sistema, digitalni fundamentalisti koji bi da kontrolišu volju, um, generacije koje tek stasavaju. Droga, migranti. Oni koji su korumpirani, njih terajte u zatvor. Imate zakone i imate ljudstvo za to. Ove koji su oktroisani da bi vam uvodili sve ove gadosti u zakone, razvlastite. Nemaju više šta da traže ni u Srbiji, ni na funkcijama. Vostani Serbie!!!!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA