≫ 

Preminuo deka Milutin, koji je pucao na provalnika i tako odbranio sebe i suprugu

Srce nije izdržalo

  • 64
Milutin Cvetković Printskrin: Facebook/Jugmedia

Milutin Cvetković (86), penzionisani policajac iz Lebana, koji je pre deset dana pucao u lopova nakon što je bio napadnut u porodičnoj kući, umro je jutros usled slabosti srca i aritmije, potvrđeno je „Novostima“ u Domu zdravlja u Lebanu.

Milutin se već nekoliko dana žalio na srčane tegobe. Lekari su pokušali da mu pomognu, ali je uprkos tome preminuo jutros oko pet časova u svom porodičnom domu.

- Ekipe Hitne pomoći su ga već nekoliko dana obilazile, a sinoć je transportovan i u leskovačku Opštu bolnicu odakle je, posle ukazane pomoći, vraćen njegovoj kući. Umro je prirodnom smrću usled slabosti srca i aritmije na šta je verovatno dodatno uticao i stres koji je nedavno preživeo – kazao je dr Vladan Stanojević, direktor Doma zdravlja u Lebanu.

Milutin je, štiteći dom u kome je živeo i svoju nepokretnu suprugu, pre deset dana pucao iz pištolja na lopova koji je razbio staklo na prozoru i ušao u kuću. Provalniku D.S.(34) je naneo teške telesne povrede opasne po život. NJegovo stanje je, posle operacije, stabilizovano. Metak mu je prošao kroz dvanaestopalačno crevo i završio u desnom bubregu koji je, zbog velikog oštećenja, morao da bude odstranjen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oki

    23. mart 2021 | 13:23

    Deda večna ti slava. A sada da se donese “ Milutinov zakon”!!! Ko god udje u tudje da otima, krade , po kratkom postupku. Da vidimo da li će monstrumi da se zamisle pre nego nekome dodju i napadnu ga. Saučešće porodici.

  • Срб

    23. mart 2021 | 13:24

    Наравно да је стрес убрзао смрт Претрпљени страх од идиота а онда држање у полицији Сада непокретна жена сама таман кад се идиот опорави да заврши с њом Срам вас било а храбри старац ће почивати сигурно на бољем месту јер од овог нема горе

  • Džek

    23. mart 2021 | 13:16

    Nek mu je večna slava i hvala mu što je možda otvorio oči našim zakonodavcima da donesu zakon o zaštiti privatne svojine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA