≫ 

Najnovija informacija za đake: Za ocene će se boriti u školi, Ministarstvo traži da im se to omogući

Tom prilikom se moraju poštovati sve epidemiološke mere

  • 8

Nakon sednice Kriznog štaba javnosti se obratio pokrajinski sekretar Zoran Gojković, koji je izjavio da je analiziran zahtev da se nađe model kako će đaci, koji prate nastavu onlajn, biti ocenjivani.

- Na Kriznom štabu je analiziran zahtev Ministarstva prosvete i škola da se omogući, prvenstveno đacima koji su od početka godine na onlajn nastavi, da se ispituju u malim grupama u školama gde postoji mogućnost.

Ministarstvo prosvete će u kordinaciji sa lokalnim samoupravama i školama pokušati da nađe mogućnost i model da se ocene učenici gde je neophodan kontakt između đaka i učenika ocene, da im se dozvoli da obave ocenjivanje - objasnio je Gojković.

Istakao je da će se tom prilikom poštovati sve epidemiološke mere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deja vu

    24. mart 2021 | 10:06

    Ljudi, hoce li mi ko objasniti sta da rade nasa deca koja vec dve godine posteno ne idu u skolu a ceka ih prijemni za upis u srednju skolu, ostaje upis sve po starom a deca i pored ove pandemije polazu sva tri testa, kako na koji nacin i zbog cega KO JE OVDE LUD

  • Hah

    24. mart 2021 | 09:57

    Onda ih vratite u skole,jer preko online nastave ne mogu nista da nauce jedva i normalno nauce,a bitno je da ce traziti da se dolazi uzivo i urnisati ih

  • Ja

    24. mart 2021 | 09:49

    Bolje da ukinete prijemni za osmake.Deca godinu i po dana ne idu u skolu kako treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA