≫ 

Pretužne oči psa kao da govore ove reči: "Povedi me, hladno je i gladan sam, biću najbolji ljubimac"

Napušten i gladan pas luta planinom Goč, tražeći novi dom

  • 23
Kane Korso,Goč Foto: Facebook/Tanja Lakicevic

Nekome nije više trebao kućni ljubimac pa ga je izbacio, ni manje ni više, nego na planini. Pas rase kane korso ostavljen je na Goču.

Okolo je sneg, sigurno mu je hladno, a možda je i izgladneo. Kako se navodi u objavi na Fejsbuku, ljudi koji su slikali fotografiju dali su mu hleb koji su imali u kolima.

Mnogi su u komentarima predložili da se o ovome obavesti Udruženje "Levijatan".

Bilo kako bilo, pretužne i pune nade oči ovog psa govore više od reči: "Povedi me, hladno je i gladan sam, ja sam najbolji ljubimac na svetu, sažali se, imaš li dušu"...

Video: Ako se ovaj pas ne bude sklonio sa planine očekuje ga strašna sudbina ma koliko veliki i moćan bio, za braću je on samo plen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. mart 2021 | 17:55

    Ako ga je neko namerno ostavio taj nije normalan,sobzirom da se radi o opasnoj rasi,humanije bi bilo da ga je dao u zivotinjski azil,to je i nehumano drzis psa i onda ga na podmukli nacin izbacis iz doma bez ikakvog emotivnog sazaljenja,i to je greh ,greh prema zivotinjskoj dusi

  • Natasa

    24. mart 2021 | 18:23

    Da pojasnim malo stvari oko azila, nije samo ostavis zivotinju i ajd cao. Pre 5 god u firmi u kojoj sam radila se pojavio pas, provukao se nekako i usao. Setao se krozbpogon, kolege su ga hranile ali zivotinji tu mesto nije bilo. Jure viljuskarima, neko ce ga zgaziti, tu su i masine, moze se pas povrediti....Hteli smo da psa odnesemo u azil. Kontaktirala sam jedno drustvo za zastitu zivotinja, za smestaj u azilu su trazili 100 hiljada dinara na godisnjem nivou. Ta ista drustva se finansiraju od donacija a traze novac. Iz mog iskustva dosla sam do zakljucka da sve te organizacije bas briga za zivotinje da gledaju samo da se okoriste.

  • Nepoznati

    24. mart 2021 | 18:18

    Kao sto rece DARKO100%, to je ne humano, a i ovi sto ga slikala svaka im cast, mogli su da ga povedu makar do nekog azila ako toliko vec brinu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA