≫ 

Brnabić: Danas nema sednice Kriznog štaba, niti je bila zakazana, niti je trebalo da je bude

Premijerka je rekla i da je situacija teška

  • 44
BRNABIC SEDNICA VLADA Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Iako je prema nekim najavama danas trebalo da bude održana sednica Kriznog štaba, to se ipak neće dogoditi rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić. 

Nemamo danas sednicu Kriznog štaba, nije ni bila zakazana, niti je trebalo da bude danas – rekla je premijerka Srbije Ana Brnabić za TV Happy.

Dodala je i da je situacija je teška, a ono što nas je spasilo i spašava nas su vakcine.

– U ovom trenutku je oko 25 odsto punoletnog stanovništva primilo prvu dozu vakcine, nisu zaštićeni ali su na tom putu. Revakcinisanih imamo 16 odsto. Da nismo išli ovako dobro sa vakcinacijom ovi brojevi zaraženih bi išli i na više od 10.000 zaraženih – rekla je premijerka.

Kako Telegraf.rs saznaje, naredna sednica bi trebalo da bude održana sutra ili u sredu, a nije isključeni ni da bude tek u petak. Cilj je da postojeće mere, zbog loše epidemijske situacije, ostanu što duže na snazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    29. mart 2021 | 09:18

    Bukvalno nas drzite u neizvesnosti 3-4 dana i onda u ponedeljak objavite ovo. Stvarno nema smisla. Igrate se sa porodicama koje oskudevaju zbog zatvaranja objekata. Nemam komentar vise!

  • Ugostitelj

    29. mart 2021 | 09:17

    Ma da, crknite ugostitelji, neka vam radnici ovog meseca pasu travu, sram vas bilo vise, ili zatvorite sve da ne moze niko da radi, ili pustite bar baste i kontrolisite, sramota stvarno!

  • Tanja

    29. mart 2021 | 09:28

    Krizni stab zajedno sa politicarima je gomila nesposobnih idiota koja vec godinu dana psihicki terorise ovaj vec napacen narod

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA