Prvo ročište po tužbi Joksimovića: Svake srede treba obavezno da pohađa školu za roditeljstvo

Potvrđena je ranija odluka da decu može da viđa svakog vikenda, od subote u 11 časova do nedelje u 18 časova

  • 18
JOKSIMOVIC BEOGRAD MARS Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U Osnovnom sudu u Kragujevcu danas je održano prvo ročište po tužbi Ðorđa Joksimovića, za vraćanje roditeljskog prava nad tri maloletne ćerke, koje su mu oduzete pre pet godina.

U Osnovnom sudu u Kragujevcu nije bilo dozvoljeno prisustvo medija, jer se prema članu 206 porodičnog Zakona, izuzima prisustvo javnosti, te zvanične informacije po ovom predmetu spadaju u službenu tajnu.

Ðorđe Joksimović potvrdio je Tanjugu da je održano ročište, kome su pored njega i advokata Aleksandra Milićevića, prisustvovali i predstavnici tuženog Centra za socijalni rad Kragujevac, kao i republički zaštitnik građana.

Saznajemo da će veštačenja, koja vrše nezavisne institucije van sistema socijalne zaštite, biti nastavljena i u narednom periodu.

Kako je Joksimović rekao, danas je odlučeno da u narednom periodu, svake srede, on obavezno pohađa školu za roditeljstvo Centra za porodični smeštaj u Kragujevcu, a potvrđena je ranija odluka da decu može da viđa svakog vikenda, od subote u 11 časova do nedelje u 18 časova.

Sledeće ročište, kako se saznaje, zakazano je već za četvrtak, 1. april.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TKo

    29. mart 2021 | 17:17

    Gledao sam na TV-u šta je čivek sve uradio da u svoju kuću vrati oduzetu mu decu. Ljudi, ne grešite se, ne lomite više čoveka, dosta ga je život lomio. Vratite mu decu i sreću u njegov dom.

  • Ika

    29. mart 2021 | 16:10

    Vi se sprdate sa ovim čovekom. Bog neka vam sudi!

  • Pihhh

    29. mart 2021 | 17:00

    Mislim da i ratni zlocinci imaju bolji tretman od ovog covjeka.😠

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA