≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 30. mart 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 8
Naslovne strane, Prelistavanje Foto: Promo

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 30. mart 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Denny

    29. mart 2021 | 23:29

    Mislite li da ona baka iz Blaca nemože da brine o onoj dečici i da im zameni roditelje. Mislite da su ti starci nesposobni da brinu, a nije vas strah od psihopata poput Miljane Kulić za koju ne znaš da li će nož ne dao Bog da uzme i izbode dete ili da ga zadavi golim rukama. Gde je socijalni rad da uđe u rijaliti Zadrugu i nasilno otme Miljaninog sina kao ono jadno dete iz Blaca koje se treslo kada su došle one dve gospođe i bukvalno ga vukle. Dragi moji, imate li vi savesti barem malo ili vas toliko pare udarile u glavu da vam nije bitan nečiji život. Svakim danom pišete o napastvovanju žena što naravno podržavam jer niko ne sme da trpi nasilje. I niko nije vlasnik tvoga tela, ali ne setite se da zaštitite decu. Jesu li vam ona manje bitna od odraslih? Da li se zapitate kakvu traumu Miljanino dete doživljava kako kod nje kući tako i u rijalitiju? Ne, bitno je da je vama glavna vest kako su dve nadrndane socijalne radnice vukle dete. Vama je to normalno i normalno će vam biti što će to dete imati zauvek traume. Baka može od tuge da presvisne, ali ni za to vas nije briga. Gospođa od koje su je oteli je pedantna i veoma razumna, a nikako nije izlapela kao što mislite. I sve treba da vas bude sramota što ste podržali tu bahatost službenica. Važno je da ne smete da pisnete što se tiče Miljaninog deteta jer vas je očigledno strah, ali nebrinite se sve jednom dođe na svoje. Sve BOG gleda! Nadam se da će te mi komentar objaviti!

  • Bakica

    29. mart 2021 | 21:53

    Kako je moguće da je takav šarmer, zavodnik, dobar glumac, političar i kako kažu, silovatelj, silovao samo jednu ženu i to tako davno? Šta kažu stručnjaci i psihijatri? I, Kako to da njegovi najbliži saradnici i prijatelji nisu ništa znali a sad odjednom, preko noći, svi sve znaju i odmah osuli paljbu na njega i proglasili ga krivcem? I ovde se pokazala naša stara boljka, podela, jedni na jednu, drugi na drugu stranu. Ima nas i neopredeljenih, mi ćemo sačekati da istina ispliva.😎

  • Ogi

    29. mart 2021 | 21:01

    Zasto ga Nina brani ako je nevin , ako nije kriv sam ce se odbraniti .Ne razumem da se covek stalno brani u javnosti za to postoji sud i ne treba ju mu advokati kad prica da je nevin neka dokaze ali bez glume.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA