Velika nagradna igra za nezaboravno finale Evrolige

Gledaj fajnal-for i navijaj kao nikad pre uz VODAVODA vredne nagrade

  • 0
Voda Voda Foto: Promo

Finale Evrolige ove godine možda pratimo iz svojih domova, ali uz VODAVODA vredne nagrade  navijamo kao na tribinama - jače i glasnije nego ikad pre!

Kao dugogodišnji zvaničan partner Evrolige, VODAVODA se pobrinula da fajnal-for najvažnijeg klupskog košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu i ove godine bude za pamćenje – iako će se igrati pred praznim tribinama.

Zbog toga je VODAVODA osigurala više od 400 vrednih nagradasmart televizore, iPad pro uređaje, saundbar zvučnike, lejzi begove i brojne druge -  kako bi verni fanovi najkvalitetnije evropske košarke i arteške vode, finale košarkaškog spektakla i ove godine gledali sa istim žarom, kao iz sportske dvorane!

Šansu da osvoje neku od vrednih nagrada imaju svi koji u periodu od 5. aprila do 5. maja uzmu učešće u nagradnoj igri UZ VODAVODU DO POBEDE, kupovinom flašica VODAVODE od 0.5 i 1.5 litara i VODAVODA Vodice 0.33l u iznosu većem od 150 dinara, i slanjem BI broja fiskalnog računa na 3311.

Nagradna igra se realizuje u odabranim Maxi, Tempo i Shop and Go objektima.

Zato, spremite se već danas za nezaboravno finale i navijanje – uz VODAVODU do pobede!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA