≫ 

Kaća je odrasla bez roditelja, sada joj treba pomoć da plati doktorske studije

Ni mnogobrojni izazovi kroz koje je prolazila u svom odrastanju je nisu sputali da sebi postavi i ostvari najviše ciljeve

  • 3
Katarina Popović Katarina Popović, Foto: sos-decijasela.rs

Katarina Popović je ambiciozna i talentovana mlada devojka koja ima jedan divan cilj – da završi doktorske studije na Fakultetu savremenih umetnosti, Univerziteta u Beogradu. Pomozimo joj zajedno da u tom cilju uspe, navodi se u tekstu na portalu Donacije.rs.

Nakon osnovnih studija na gorepomenutom fakultetu, Katarina je završila i master studije na studijskom programu Konzervacija i restauracija slika i umetničkih dela na papiru, sa prosečnom ocenom 9,10. Upisala je doktorske studije Vizuelne umetnosti, a u tome joj je pomogao centar "Jaki mladi" pod okriljem fondacije SOS Dečija sela Srbija, pokrivajući početne troškove upisivanja studijskog programa.

Katarina je odrasla u domskom smeštaju za decu bez roditeljskog staranja, ali ni mnogobrojni izazovi kroz koje je prolazila u svom odrastanju je nisu sputali da sebi postavi i ostvari najviše ciljeve.

Pozivamo vas da se pridružite akciji sakupljanja sredstava za pokrivanje troškova prve godine školarine Kaćinih doktorskih studija, koje iznose 315.000 dinara i tako joj pružite neophodnu podršku u ostvarenju još jedne životne prilike.

Pokrivanje troškova školarine Katarininih doktorskih studija iznosi 315.000 dinara.

Kampanju možete podržati na dva načina - onlajn donacijom na Donacije.rs ili uplatom na tekući račun Fondacije, svrha uplate - Donacija za kampanju, Fondacija "SOS Dečija sela Srbija", Bulevar kralja Aleksandra 251, 11000 Beograd, račun primaoca 160-373368-31, model i poziv na broj 26-21.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    6. april 2021 | 08:59

    Nek nadje posao pa nek zaradi

  • Veca

    6. april 2021 | 07:32

    Gde je drzava. Ovakovom studentu treba pomoci i uplatiti skolovanje. Drzavo odmah uplatite.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA