≫ 

Preminula porodilja (26) zaražena korona virusom u KBC "Dr Dragiša Mišović"

Porodila se krajem prošle nedelje

  • 20
Trudnica, trudna žena, korona virus Foto: Pixabay

Porodilja stara samo 26 godina, zaražena korona virusom, preminula je u Kliničko-bolničkom centru "Dr Dragiša Mišović", gde je bila hospitalizovana zbog ove bolesti, saznaje Telegraf.rs.

Ona je jedna od dve trudnice koje su, krajem prošle nedelje, hitno morale da se porode carskim rezom zbog teškog stanja usled kovida 19.

Kako saznajemo, bitku sa kovidom je izgubila pre tri dana.

Načelnica dečjeg odeljenja KBC "Dr Dragiša Mišović" Olivera Ostojić potvrdila je jutros da je u toj zdravstvenoj ustanovi preminula porodilja stara 29 godina koja je bila zaražena korona virusom.

Ostojić je za K1 televiziju rekla da je njena beba dobro.

Krajem prošle nedelje dve trudnice su bile na intenzivnoj nezi zbog komplikacija izazvanih kovidom.

Lekari su odmah odlučili da ih prebace u salu i urade prevremeni carski rez, nakon čega su porodilje priključene na respirator.

Na svet su došli devojčica i dečak koji su odmah testirani na kovid, a oba testa su bila negativna. Bebe su u dobrom stanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika delija momak

    7. april 2021 | 09:08

    I meni je tata preminuo pre 3 dana. Napisali od kovida, 6 puta ga testirali i uvek bio negativan... Slali ga kuci svaki dan, nije mu nista neka dodje sutra... Trombociti ispod 15, crp preko 230... Nije mogao da se pomera uopste.. Na kraju ga posalju u kovid bolnicu u Batajnici i uvece gotovo... Ne daj Bože da se razbolite, neka ko da vas leči. UŽAS! Iz klinickog dali nalog u 16h da pozovu VMA da pošalju hitnu po njega da ga prevezu tamo, on čeka u hodniku na onom krevetu do 23h a njih nema, ja zovem hitnu da pitam, kažu mi nemamo nikakav poziv sa kliničkog... Kažem ovima, ja to je propust prethodne smene... oni ljudi nisu ni zvali, STRAŠNOOO! I vratim ga kuci tako u katastrofalnom stanju, nepokretnog, sutra ujutru ja vma pa ga oni prevezu u batajnicu i to je... 1965. god... Čuvajte se samo, zdravstvo je velika NULA!

  • 😢

    7. april 2021 | 08:26

    Tuga

  • Nebojsa

    7. april 2021 | 08:36

    Da li se neko izleci u bolnici?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA