≫ 

Neverovatni prizori sa Golije: Snežni nanosi veći i od bagera, situacija se menja iz minuta u minut

Upozoravaju se vozači da bez preke potrebe ne kreću put Golije

  • 1

Sneg i mećava na Goliji i dalje stvaraju probleme putarima. Zbog novonapadalog snežnog pokrivača otežano je kretanje vozila prema Odvraćenici. Putari neumorno rade na čišćenju problematične deonice Đonovo brdo na kojoj se za samo nekoliko minuta, usled mećave, mogu stvoriti smetovi metarske visine, piše portal Info liga.

- Ekipe su na terenu, trenutno je prohodna deonica puta Peko brdo - Odvraćenica, ali ovde se situacija menja iz minuta u minut. Zato upozoravamo sve vozače da bez preke potrebe ne kreću put Golije ili u protivnom da koriste zimsku opremu i pridržavaju se brzine kretanja predviđene za ovakve uslove saobraćaja - rekao je Vitomir Arsović iz preduzeća ’’Putevi’’ Ivanjica.

Kako se vidi na snimcima koje nam je ustupio portal Info liga, smetovi su viši i od kamiona i ostale mehanizacije koja pokušava da se izbori sa nanosima. Video pogledajte na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA