≫ 

Opet se oglasila kompanija čiji radnik bolesnom dečaku nije dao čokoladicu: "Trpimo linč i pretnje"

 ≫ 

- Utvrđivanje istine u ovom slučaju je naš vrhunski prioritet - ističu u kompaniji AD "Podunavlje" Bačka Palanka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Tomatinjo
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sanja Janković

    13. april 2021 | 19:24

    Da li je moguće da toliko dubokoumna diskusija može da bude oko toga da li dečaku dati čokoadicu ili ne. Koliko to može da košta? Života? Teško da bilo ko normalan može ostati ravnodušan prema detetu, čak i da je bila dečija šala a ne bolestan dečak. Da ponovim... koliko može da košta taj slatkiš. Sram vas bilo. Sram!

  • Бокус

    13. april 2021 | 09:15

    Пажљиво сам прочитао све коментаре. Не би да судим и осуђујем било кога, имајући у виду време у ком живимо! Чиењница је, да је у датом тренутку заказало ; процена ситуације, хуманост, морална обавеза па и чојство и јунаштво. ( "Чојство је, спасити или штитити другога од себе, а јунаштво, себе бранити од другога") ! Тај тренутак је био веома битан, проценити ситуацију! Није сваком Богом дато да поступимо правилно! Мишљења сам да 17 динара не би довело до банкрота фирме или из сопственог џепа надокнадити мањак. Наше мало, некоме значи много! А наше је, само оно што можемо другом дати. Јаднога дана сви ћемо доћи на исто место, били богати или сиромашни.Зато, будимо људи, погледајмо, послушајмо, обазримо се око себе, јер некад, само и поглед достојан човека и поздрав на улици човеку много значи! Будимо људи! није тешко бити фин, бити човек!

  • Paja

    13. april 2021 | 08:01

    Bez namere da bilo koga napadam ili branim želim samo da iznesem svoje mišljenje o ovom slučaju. Kao prvo, mnogo mi je žao kad ovako mlad čovek (čovek a ne detence kako se više puta spominje, jer detence nije više detence nego mladić kada ima 14 godina) ima ovakav zdravstveni problem. Živeti sa ovakvom bolešću je VEOMA neprijatno. Da je u pitanju bilo stvarno DETENCE (a to podrazumeva uzrast do oko 7-8 godina) i ja bih bio ogorčen na prodavce, međutim moram da pitam, da li svi koji komentarišu znaju kakve sve stvari čini današnje "detence" od 14 godina (naravno da sada ne govorim o ovom mladiću koji ima zdravstveni problem) nego o današnjoj generaciji "dečice" u tom uzrastu koja kradu kola, koriste drogu i sl. Nikome na čelu ne piše da je bolestan i zato mislim da su prodavci (da pojasnim, nisam prodavac i ne poznajem nikoga iz te prodavnice i nemam nikakv interes da bilo koga branim) na žalost pogrešno odreagovali jer jednostavno nisu poverovali jednom mladom čoveku koji je rekao da mu treba bananica jer mu je pao šećer, jer je današnja generacija "dečice" od 14 godina, zbog izvesnog ne baš malog broja "dečice" sa svojom kriminalnom energijom, izgubila poverenje među ljudima i zbog toga je moglo doći do ovakvog slučaja. Naravno da je JAKO žalosno što je do ove situacije uopšte došlo, ali sam siguran da je u radnju ušlo stvarno detence i tražilo pomoć da bi neko od prisutnih (ako ne i neko od trgovaca) kupio detetu životno potreban slatkiš. Da li sam u pravu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA