≫ 

Pronašli smo Nišliju koji je Fajzera "prekrstio" u "Rajfajzena": Svi se smeju, ali on je srećan

Priznaje da mu pažnja kojom je obasut nakon što se pojavio snimak njegove izjave prija, posebno što ima malo burniju reakciju na vakcinu

  • 17

Iako su u građanima Srbije na raspolaganju četiri vakcine, Nišlija Zoran Osmanović (62) se revakcinisao "petom", "Rajfajzenovom".

Osmanović, koji je u razgovoru sa novinarom televizije, Fajzerovu vakcinu nazvao "Rajfajzenovom" za kratko vreme je, zahvaljujući ovom lapsusu, postao zvezda društvenih mreža.

Svojom izjavom tokom vakcinacije podržao je i Frojdovu tezu, da lapsusi nisu slučajni već su odraz podsvesti, jer on ima debeo razlog što mu Rajfajzen mesecima ne izlazi iz glave.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Neguj mo srbski jezik (@negujmosrbski)

 

- U Rajfajzen banci imam račun, a krajem aprila ženim sina... Mislim da je ovo što kažem dovoljno da svima bude jasno što sam "prekrstio" vakcinu. U onoj žurbi, a već opterećen "Rajfajzenom", kada me je novinar upitao koju vakcinu primam, izlete me naziv banke umesto naziva vakcine. U ovim vremenima, kada je novac svima potreban a većini često fali, mislim da je svima jasno što mi se banka mota po glavi - kroz smeh komentariše verbalnu omašku simpatični Nišlija.

Priznaje da mu pažnja kojom je obasut nakon što se pojavio snimak njegove izjave prija, posebno što ima malo burniju reakciju na vakcinu.

- Od toga je ispala jedna lepa šala, zvalo me je mnogo ljudi, rodbine i prijatelja i svi su komentari bili dobronamerni. Zaista je to bilo sasvim slučajno, nije postojala nikakva namera da nekog reklamiram ili da se šalim sa nazivom vakcine a kamoli da stičem nekakvu popularnost. Jednostavno mi se omaklo, a to što je ljudima to postalo zabavno, meni je veoma drago, naročito sada kada smo bombardovani lošim vestima. Taman mi to prekrati vreme dok čekam da prođe reakcija na vakcinu - priča Osmanović.

Apeluje na sugrađane da se vakcinišu i pridržavaju mera jer, kako ističe, to je jedini način da se odbranimo od pošasti koja nam je promenila živote.

- Apelujem na sve Nišlije, posebno na moje Rome da se vakcinišu i da vode računa, da izbegavaju suvišne kontakte. Evo, i ja pripremam svadbu mom sinu Edijanu i snahi Sabrini ali će zbog pandemije sve to izgledati drugačije. Moraćemo da proslavimo svadbu u najužem krugu, drugačije smo planirali ali sad moramo da ispoštujemo mere. Ovo mi je treća svadba, ženim i najmlađeg sina i mnogo se radujem jer smo mi porodica koja uživa u veselju. Mada sam penziju dočekao radeći u Duvanskoj industriji, trideset godina se bavim muzikom, imao sam čast da sviram gitaru u orkestru Šabana Bajramovića i da sa njim proputujem skoro čitav svet, nisam bio samo u Americi i Norveškoj - ponosno ističe Osmanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bokus

    16. april 2021 | 16:12

    Вероватно му Рајфајзен ноћна мора!

  • Maja

    16. april 2021 | 16:15

    Fin i pozitivan covek. Nek mu je sa srecom zenidba sina.

  • Vule

    16. april 2021 | 17:56

    Da su normalna vremena Rajfajzen banka bi ga nagradila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA