≫ 

Sa tinejžerom iz okoline Lazarevca nestala i ona: Ovo je devojčica za kojom se traga

T. M. je nestala sa N. N. (15) iz Lazarevca

  • 27
Teodora Milenković BLUR Foto: Privatna arhiva

T. M. (15) iz Požarevca nestala je zajedno sa mladićem N. N. (15) iz Lazarevca, potvrdila je porodica nestale devojčice.

Da podsetimo, T. i N. su se upoznali preko Instagrama, a ona je, prema rečima dečakovog oca, u sredu uveče došla kod njih kući u Mirosaljce. U četvrtak je N. rekao da ide da je isprati do autobuske stanice, ali od tada im se gubi svaki trag. Poslednje informacije koje porodica ima je da su ušli u autobus za Beograd.

- I ranije je znala da ode od kuće kada se naljuti, ali bi se uglavnom prošetala i vratila. Brine nas što joj je ugašen telefon. Nadamo se da će se pojaviti, optimistični smo. Prijavili smo nestanak policiji, ne sedimo skrštenih ruku, a posetili smo i njegove roditelje - kaže Emina, majka devojčice koja je nestala.

Nenad Mirosaljci Foto: Facebook

Njegovi roditelji su u četvrtak oko 21.30 sati policiji prijavili nestanak sina. Dečakovi roitelji su se čuli telefonom sa roditeljima T. M. kako su ispričali, imaju informaciju da je devojčica problematična i da je više puta prijavljivana kao nestala.

Prema rečima roditelja, njihov sin je upoznao tinejdžerku preko Instagrama. Ona je u sredu došla kod N. kući. Čim je došla otišli su u sobu i tu su bili do četvrtka do 12 sati. N. je tada rekao da ide da je isprati do Lazarevca i od tada im se oboma gubi svaki trag.

Porodica N. je molila građane da, ukoliko vide N. i T, to jave policiji.

Dečak N. N. pronađen je u nedelju rano ujutro, a tokom dana pronađena je i devojčica T. M.

Video: Svakog dana u Srbiji u proseku nestane troje ljudi, godišnje i do 2.000

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • p.s

    17. april 2021 | 18:39

    upoznas nekog preko glupih drustvenih mreza i odes kod njega da spavas.To ni ja u 38 god nebi uradio.U sta nam deca izrastaju u Chorbu i Maju Marinkovic.

  • Draga

    17. april 2021 | 18:11

    U školi ih uče da imaju deca svoja prava, ali ih ne uče da imaju i neke i obaveze. Da uče i da poštuju roditelje.

  • Kakva vremena

    17. april 2021 | 17:49

    Da sam ja ovo mojima uradila u tim godinama,ma ni starija nisam smela..istresli bi me iz gaca.. Naci ce oni njih,sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA