≫ 

Bogoljub i Milanka presrećni zbog venčića koje su im napravili unuci: Naučili smo ih da poštuju veru

Vera i molitva su nam pomogli u životu i u najtežim situacijama i doneli samo dobro

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Facebook Bogoljub Karić

Biznismen Bogoljub Karić poznat je po tome što često na svom Fejsbuk nalogu objavljuje priče o svojoj porodici i porodičnim vrednostima koje neguju, pa je to bio slučaj i sad. Kako je napisao, porodica Karić "je vaspitana u duhu pravoslavlja i u skladu s tim obeležavaju praznike gde god se nalazili".

- Trenutno je veliki uskršnji post, a bliže nam se i Lazareva subota i Cveti pa se i deca, a i mi odrasli radujemo običajima i druženju. Decu i unuke smo od malih nogu naučili da poštuju veru i idu redovno u crkvu, tako da svi znaju molitvu Oče naš.

- Mara i ja smo presrećni sa vencima koje su nam napravili unuci. Osećamo se kao kralj i kraljica ovenčani ljubavlju koju dobijamo od njih. U toj pažnji uživamo jer znamo da su dečija srca najiskrenija.

- Mi, odrasli se pridržavamo posta, već godinama, pa nam ne pada teško. Vera i molitva su nam pomogli u životu i u najtežim situacijama i doneli samo dobro. Molimo se i verujmo u Boga, to nas je i kao narod održalo i tako će uvek i biti. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA