Bez zakazivanja za "Fajzerovu" i "Sputnjik V" vakcinu: Otvoreni punktovi širom Srbije

Prema podacima Ministarstva zdravlja, zaključno sa jučerašnjim danom, u Srbiji je vakcinisano ukupno 3.163.499 osoba, a revakcinisano 1.282.971

  • 6
Vakcinacija, Beogradski Sajam Foto: Nikola Tomić

Građani Srbije i narednih dana mogu bez zakazivanja da se vakcinišu protiv korona virusa i to vakcinama "Fajzer" i Sputnjik V".

Širom zemlje narednih nekoliko dana svi građani koji se nisu vakcinisali do sada, mogu na nekom od punktova za vakcinaciju da prime jednu od dve doze vakcina ova dva proizvođača.

Vakcinacija će, kako je rečeno u Vladi Srbije, biti moguća samo za domaće državljane i strane sa stalnim boravištem, ali ne s prijavom boravka od nekoliko dana.

Mogu se vakcinisati stranci koji žive u Srbiji, ali ne oni koji su došli samo da se vakcinišu. U akciju će biti uključene lokalne samouprave kako bi pozivale građana na vakcinaciju.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, zaključno sa jučerašnjim danom, u Srbiji je vakcinisano ukupno 3.163.499 osoba, a revakcinisano 1.282.971.

Video: Veliko ineresovanje građana za vakcinu na Sajmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lič

    23. april 2021 | 12:36

    Možda kinesku ali fajzerovu nikad.Izgleda da imate višak ovih.

  • Don

    23. april 2021 | 13:13

    Ja biram respirator ako imam prava izbora, nikad vakcinu necu da primim!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA