Vranje se oprostilo od Ognjena (21): Uz vojne počasti sahranjen tragično nastradali padobranac

Sahrani prisustvovali predstavnici Generalštaba VS i episkop Jovan Ćulibrk

  • 1
Ognjen Trajković Foto: Ministarstvo odbrane

U prisustvu nekoliko stotina sugrađana, prijatelja i pripadnika Vojske Srbije, uz vojne počasti, u Vranju je na večni počinak je ispraćen Ognjen Trajković, tragično stradali pripadnik 63. padobranske brigade iz Niša.

Ognjen je sahranjen uz vojne počasti, u prisustvu predstavnika Generalštaba Vojske Srbije i pripadnika elitne, 63. padobranske brigade iz Niša.

Duga kolona njegovih kolega, rođaka, prijatelja i vojnika i oficira Vojske Srbije, čekala je na poslednji oproštaj i odavanje počasti tragično stradalom mladom padobrancu, na odru prekrivenom zastavom Srbije, pišu Novosti.

Trajković je sahranjen na Šapranačkom groblju u Vranju, uz počasni plotun pripadnika vojske. Sahrani je prisustvovao i Episkop Jovan Ćulibrk, i sam nekadašnji pripadnik Padobranske brigade.

Ognjen Trajković je smrtno stradao prilikom padobranskog skoka, na vojnom poligonu u Nišu. Spekuliše se da mu se padobran nije otvorio, ali će više pojedinosti o tragičnom događaju verovatno biti poznato nakon istrage.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coach

    23. april 2021 | 17:25

    Svi moramo da se rodimo i umremo, to jedino sigurno. A sad svako ce imati drugaciji put izmedju toga... mogao je i da prelazi ulicu i da ga neka budala pokupi na pesackom... RIP

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA