≫ 

Sećanje Bogoljuba Karića na preminulog brata Sretena: "Navršile se 4 godine, ostalo snažno sećanje"

"Život zna da nam priredi vrlo neprijatne i tužne događaje, pa nam je teško ili gotovo nemoguće da to prihvatimo kao činjenicu i stvarnost"

  • 0
Bogoljub i Sreten Karić Foto: Milena Đorđević

Porodica Karić obeležava četiri godine od smrti Sretena Karića. U svojoj Fejsbuk objavi, biznismen Bogoljub Karić sa ljubavlju se prisetio svog preminulog brata.

Kako je napisao, sećanje na njega je snažno. Kaže i da je gubitak nenadoknadiv, te da se porodica sa njim i dalje teško nosi. Ipak, podseća da je život jedan i da ga čine i oni događaji koji nisu tako lepi. Zahvaljujući takvim trenucima, podseća on, čovek i nauči da ceni život i ljude koji su u njemu.

- Dragi moji, danas se navršavaju četiri duge i tužne godine kako nas je napustio naš brat Sreten. Evo nas na njegovom grobu da još jednom odamo poštu, našem, po mnogo čemu, posebnom bratu, vrednom divljenja. Život zna da nam priredi vrlo neprijatne i tužne događaje, pa nam je teško ili gotovo nemoguće da to prihvatimo kao činjenicu i stvarnost.

Sreten je bio veoma pažljiv i brižan otac, suprug, deka, stric, ujak, prijatelj... Jednostavno smo ga svi voleli i znali da cenimo svu ljubav i pažnju koju je nesebično davao svima nama. To je nenadoknadiv gubitak i sa kojim se još uvek teško nosimo. Ostalo je snažno sećanje na njega, njegovu dobru dušu i veliko srce, koje nikada nećemo prepustiti zaboravu. Ljudi kao što je bio nas Sretn su besmrtni, on će zauvek živeti kroz sećanja njegove supruge Slavice, njegove dece: Gorana, Bojana, Goce i Stefana, unuka, nas braće, naše sestre Olivere i svih ostalih koji su ga istinski voleli i cenili.

Dragi moji, sve je to život, na nama je da odaberemo da svojim najblizima, porodici, prijateljima posvetimo vreme, ljubav, pažnju i pomoć i da ima pomognemo kada je to potrebno, jer kada nas napuste, više nećemo imati priliku da to učinimo. Na brojnim predavanjima koje držim po svetu, uvek napomenem da svako od nas pored odlaska na događaje na kojima se veselimo, obavezno mora da poseti i sirotište, bolnicu, groblje... kako bi smo shvatili realnost života i cenili i poštovali jedni - druge! Počivaj u miru. Dragi naš brate - Večnaja pamjat - naveo je u svojoj Fejsbuk objavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA