≫ 

Karić se oprostio od vođe srpskog ogranka "Noćnih vukova": Dok postojimo, sećanje na njega će živeti

Saša Savić preminuo je u petak usled posledica infarkta

  • 0
Saša Savić, Karić Foto: Facebook/Dragomir Karic PAGE

Saša Savić Švaba (44) vođa srpskog ogranka ruskog moto kluba „Noćni vukovi“ preminuo je 23. aprila od posledica infarkta, a sa njim se na svom Fejsbuk profilu oprostio i Dragomir Karić, potpredsednik BK grupe.

- Poslednji pozdrav Saša Savić (Noćni vukovi Srbije). Dok god postojimo i sećanje na njega će živeti, naše misli će biti uz njega. Neka počiva u miru u carstvu nebeskom - napisao je Karić.

Podsetimo, Savić je sa ponosom isticao da je šest puta bio u društvu ruskog predsednika, te da je nosilac pet njihovih odlikovanja uključujući i jednog kojim ga je nagradilo Ministarstvo odbrane Ruske federacije.

Последњи поздрав Саша Савић (Ноћни вукови Србије). Док год постојимо и сећање на њега ће живети, наше мисли ће бити уз њега. Нека почива у миру у царству небеском! 🙏 Саша СавићPosted by Dragomir Karic PAGE on Понедељак, 26. април 2021.

Rado odlazim u Rusiju naravno na motoru, bar dva puta godišnje za rodjendan našeg kluba i u avgustu na Krim gde se održava „Bajk šou“. Imao sam prilike da upoznam visoke ruske zvaničnike i medju njima imam mnogo prijatelja - pričao je Savić.

Savić je između ostalog bio nosilac Ordena Ministarstva odbrane Ruske Federacije, orden Miloš Obilić je dobio od balkanske kozačke jedinice Rusije za zasluge širenja srpsko ruskog prijateljstva, Vidovdanski krst drugog reda koji se dodeljuje za humanitarni rad našem narodu na Kosovu i Metohiji uručilo mu je Udruženje ratnika policije, a nosilac je ordena koji mu je dodeljen povodom 200 godina Georgijanskog krsta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA