Poklon kartice kompanije NIS – idealan znak pažnje za praznike

Ulepšajte praznike svojim kolegama i poslovnim partnerima i ne razmišljajte više o originalnom poklonu

  • 0
kompanija NIS Foto: NIS

Ukoliko i dalje imate dilemu šta je to što biste mogli da poklonite kolegama sa kojima svakodnevno sarađujete, kompanija NIS ima rešenje. Poklon kartice ove kompanije su koristan poklon prikladan za sve prilike .

Kartice su dostupne u vrednosti od 1.000, 3.000 ili 5.000 dinara, a ovi iznosi mogu se iskoristiti za kupovinu svih vrsta goriva i drugih proizvoda iz bogatog asortimana koji je dostupan na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama. Rok važenja je 12 meseci od dana kupovine, nakon čega se iznos na koji se kartica odnosi automatski poništava.  Koriste se jednokratno i u punom iznosu na koji glase.

Prednost NIS kartica je i što se one mogu poslati u obliku QR koda, a ovakav način kupovine garantuje 100% pouzdano i bezbedno korišćenje dok je  QR kartica korisniku uvek na dohvat ruke – u mobilnom uređaju.

Ulepšajte praznike svojim kolegama i poslovnim partnerima i ne razmišljajte više o originalnom poklonu  -  jer je NIS  smislio idealno rešenje koje će sigurno obradovati sve vozače!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA