Hristos Vaskrse! Srećan Vaskrs svim pravoslavnim vernicima!

Vaskrs je praznik nad praznicima koji je osnova novozavetne propovedi i vere u spasenje i život večni

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika ....
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • tea

    02. maj 2021 | 10:57

    i na danasnji dan si pun gorcine.

  • IvoZg

    02. maj 2021 | 09:26

    Hristos voskrese! Sretan Uskrs svim pripadnicima naše sestrinske pravoslavne crkve, u miru i zdravlju ga provodili, a ja ću sa obitelji, kao i svake godine, na uskršnji ručak kod naših kumova Srba. Veliki pozdrav iz Zagreba i svako dobro!

  • Dr Milanče Mitovski

    02. maj 2021 | 09:22

    СВАЧИЈИ ВАСКРШЊИ ДОСИЈЕ бар на часак, а верницима по Јулијанском календару православне вероисповести ред је да им се ускликне “Христос васкрсе!” и пожелети им добро здравље и да се удаље од беде, као нехумана аномалија у друштву ♣ Наши политичари имају одличан капацитет плућа. Стално надувавају цене услуга и такси! ♣ Намештени тендери, намештене утакмице, намештена силовања, намештени текстови. Ми смо врло уређена земља. ♣ Koлико је власт променила понашање то и она не примећује. ♣ Хранимо пола Европе. Наши кувари раде у многим земљама. ♣ Уместо сви Срби у једној држави, пре ће сви Срби у једној партији. ♣ Власт још није пала, али зато многи њени чиновници су посрнули. ♣ Некада је важнија политичка дозвола од грађевинске. Зависи ко и шта гради. ♣ Слабији се увек склања јачега, осим ако га нађе у теснац и испред себе (пример: говеда). ♣ Без полтронства према менторима, пада позиција и статус. ♣ Колико фризерима се забрањује рад, толико политичким “фризерима” се омогућава рад пуном паром. ♣ Раније се захтевао доказ о пелцовању домаћих љубимаца приликом путовања. Сада се тражи и од људе. ♣ Како ствари стоје, најтеже је поверовати у истину. ♣ Пензионери имају само брижног председника и доста година. То је све што имају ♣ Не само што је правда у нашој земљи спора, већ је и недостижна. ♣ Из зоне сумрака на пречац стигосмо у зону тоталног мрака. ♣ Богати смо по броју експерата. У незнању. ♣ Живи и упокојени гласачи једнаки су једино на изборима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA