≫ 

Bahatosti nema kraja: Kruže slike razbacanog smeća po prirodi posle uranka, u vodi pluta svinja

Tako se na jednoj od objava vide kese, limenke, plastična i kartonska ambalaža rasturena na Adi Ciganliji. Smeća ima na i ispod drvenog stola i klupa, kao i na travi

Razbacano smeće za prvi maj Foto: Twitter/@vanjavucko

Slike ljudske bahatosti i nemara nisu izostale ni ove godine prilikom proslave 1. maja. Naime, na društvenim mrežama opet kruže fotografije na kojima je prikazano razbacano i ostavljeno smeće svuda po prirodi.

Tako se na jednoj od objava vide kese, limenke, plastična i kartonska ambalaža rasturena na Adi Ciganliji. Smeća ima na i ispod drvenog stola i klupa, kao i na travi.

Kako se može primetiti, u pitanju nije jedan bahati posetilac, već više njih, jer su u pitanju različite klupe.

U komentarima na pomenutu Tviter objavu stigla je fotografija iz Niša. Takoše, ispod jedne "pečurke" vidi se ostavljena gajba piva i plastične flaše.

Druga jeziva slika stigla je i sa reke. Na Instagram storiju je objavljena fotografija mrtve svinje kako pluta rekom, dok pored nje mirno prolazi čamac pun ljudi.

Svinja pluta rekom Printskrin: Instagram/moj_beo_grad

Da li ste vi primetili slične prizore posle uranka? Šaljite nam fotografije na redakcija@telegraf.rs ili nam pišite u komentarima.

Video: Ovako se danas slavi 1. maj u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    1. maj 2021 | 22:04

    Roditelji, vidite li vi kakvu ste decu izrodili i kako ste ih vaspitali, sram vas bilo!

  • Aleksandar

    1. maj 2021 | 21:49

    Besmislen je stav '' mi smo stoka''... Danas posle boravka u prirodi sa 20 prijatelja, mesto na kojem smo boravili ostavili smo cistije nego sto smo zatekli.. Kada smo skupljali nase otpatke pokupili smo i otpatke koje smo nasli tu od ranije. Tako uvek. Treba raditi na toj vrsti kulture to apsolutno jer se ovakve situacije pomenute u tekstu svakako previse cesto desavaju..

  • Njaah

    1. maj 2021 | 20:42

    Za ovakvu "stoku" postoji jednostavno resenje,danas su kamere i video nadzor jeftini pa ko god da uradi ovako nesto treba da bude debelo kaznjen (novcano).Samo stigne kazna na adresu i snimak pocinioca,imas rok 10 dana da platis,dovidjenja prijatno!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA