≫ 

Bolne reči Igora Jurića na rođendan ubijene Tijane: "Neću da plačem, radujem se susretu jednog dana"

Tijana bi danas napunila 22 godine

  • 10
Tijana Jurić i otac Igor Jurić Foto: Privatna arhiva

Igor Jurić danas se na svom Fejsbuk profilu obratio potresnim rečima povodom dana rođenja svoje ćerke Tijane. U dve rečenice kratko je rekao da ne zna kakve bi izbore pravila, ali da je siguran da bi ostala topla duša, te da neće plakati.

- Danas puniš 22 godine. Nikada nećemo znati gde bi bila, koji bi fakultet pohađala, ali znam samo jedno, ostala bi ona dobra, topla duša koja bi bila tu za svakog, da mu priđe, pomogne, zagrli ga i nađe lepu reč kada je ona najpotrebnija…

Neću da plačem, radujem se susretu koji će se desiti jednog dana, a onda ćemo rođendane opet slaviti zajedno - napisao je Jurić.

Tijana Jurić rodila se 4. maja, u vreme kada su NATO bombe obasipale našu zemlju. Uprkos tome njen život je bio ispunjem muzikom. Svirala je violončelo i pevala etno-pesme. Danas bi napunila 22 godine, da u noći između 25. i 26. jula 2014, kada je imala tek 15, nije oteta nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

Njeno telo pronađeno je 12 dana kasnije, 7. avgusta, na zapuštenom smetlištu u naselju Čonoplja u opštini Sombor. Dragan Đurić je za ubistvo Tijane Jurić osuđen na 40 godina zatvora u prošlogodišnjem sudskom postupku.

Video: Na ovom mestu je mučena i ubijena Tijana Jurić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Victoria

    4. maj 2021 | 08:29

    Veoma tužno i bolno!!!😢 Neka je andjeli čuvaju.

  • Цеца 82

    4. maj 2021 | 08:30

    Тијана Почивају у Миру

  • Minaaa

    4. maj 2021 | 09:42

    Bol tuga za mladost lepotu nemožemo zaboraviti dušo mila žalimo te isvu decu koja su ubijena na bilo koji način 💔😭💔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA