≫ 

Nesmotrena vožnja skejtom u Subotici: Mladić vozi tik uz automobile, jedni ga napadaju, drugi brane

- Nemoj među automobile, čoveče, opasno je, ima puno loših vozača po Subotici - neki su od komentara na snimak ove vožnje

  • 0
Vožnja skejtom, Subotica Printskrin: Facebook/Subotica.com

Nesmotrena vožnja skejtom jednog mladića između vozila, snimljena u Subotici pre dva dana, izazvala je lavinu komentara, ali i sukobila mišljenja korisnika društvene mreže Fejsbuk oko toga da li je dozvoljeno ili pak, rizično, na ovaj način kretati se kroz saobraćaj.

Kako se vidi na snimku, muškarac na skejtu pokušava da prođe pored velikog broja automobila, vozeći tik uz njih, na samom putu, čime je, prema mišljenju pojedinaca, mogao da izazove saobraćajnu nezgodu.

- I ja sam bio skejter, ali ovo stvarno nije trebalo da radi. Popni se na šetalište ili trotoar, pa tamo vozi... Nemoj među automobile, čoveče, opasno je, ima puno loših vozača po Subotici - naveo je jedan od korisnika Fejsbuka.

Ipak, bilo je i onih koji smatraju da je muškarac na skejtu bio oprezan, te da je vozio polako, čime ne bi mogao da ugrozi ničiju sigurnost.

- Pomislio sam da je nešto ozbiljno, kad... Ovaj vozi 3 na sat, maksimalno oprezno, zastaje, gleda... - napisao je drugi.

- Za svojih 20 godina vožnje skejta mogu reći da nijedan skejt ne zauzima toliko mesta na putu, kao baba sa biciklom sa drhtavim rukama (niti razgledaju sa sporednog puta, mnogo više izleću i menjaju pravac bez prethodne najave), a niko ne napada babe i dede da nemaju ni refleksa - rekao je treći.

Video: Dete vozi igračku po ulici dok ga otac prati na kvadu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA