• 0

Počinju prijemni ispiti za specijalizovane, umetničke i muzičke škole: Konačni rezultati do 19. maja

, Telegraf

Prijemni prvo rade učenici koji žele da upišu srednje muzičke i baletske škole, specijalizovane gimnazije i bilingvalna odeljenja

  • 0
SRBIJA MATURA DRZAVNA

Foto: Tanjug/Ministarstvo prosvete

Prijemni ispiti za upis u specijalizovane gimnazije i odeljenja, umetničke i muzičke škole, kao i bilingvalna odeljenja, počinju danas.

Prijemne ispite prvi će polagati učenici zainteresovani za upis u srednje muzičke i baletske škole, specijalizovane gimnazije i odeljenja za matematiku, fiziku, računarstvo i informatiku, kao i bilingvalna odeljenja, dok će prijemni ispiti za ostale specijalizovane gimnazije i odeljenja i umetničke škole likovne oblasti biti održani do 16. maja 2021. godine.

Za polaganje prijemnih ispita za upis učenika u specijalizovana odeljenja i škole za školsku 2021/2022. godinu prijavilo se ukupno 7.336 kandidata na 4.871 mesta.

Prema Kalendaru upisa u srednje škole, konačni rezultati prijemnih ispita biće objavljeni do 19. maja 2021. godine, a prvi put uvid u rezultate prijemnih ispita biće dostupan onlajn, na portalu www.mojasrednjaskola.gov.rs.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima