• 11

Renata nestala pre 4 dana u Subotici: Kod kuće ima bebu, rekla mužu da ide po lekove

, Telegraf

Kada je tog dana odlazila od kuće, na sebi imala belu majicu, crne pantalone i crne cipele, naočare za sunce, sivu sportsku torbu i jaknu

  • 11
Renata Sipos

Foto: Facebook

Renata Šipoš (37) iz Subotice, majka jednoipogodišnjeg dečaka, nestala je u ovom gradu u utorak, nakon što je otišla da kupi majci lekove. Tog dana ponašala se, kako navodi njen suprug Arpad, sasvim uobičajeno, rekavši mu, pred izlazak iz kuće, da žuri.

- Tog dana kad je otišla, žurila je, sin nam je zaspao, bilo je oko 12.30 sati. Htela je da krene, objasnila mi je da ide da podigne mami penziju i lekove i posle se nije vratila - započinje Arpad, dodajući da je Renatin nestanak prijavio pre tri dana.

- Majka joj je nepokretna, šlogirana, ima stent i uzima puno lekova, a inače živi sa nama. Renata je odnela zdravstvenu knjižicu svoje majke i moju ličnu kartu da reši nešto za roditeljski dodatak. Sad je i njena majka u problemu jer ostaje bez lekova koji su joj hitni - napominje naš sagovornik.

Kako kaže, zvao ju je posle njenog odlaska, javila se na kratko, rekla da je otišla u drugu kuću koju ima tu u Subotici, da je tamo, da čisti nešto...

- To je bilo u utorak oko 20.30 sati. Posle toga joj je telefon bio isključen. Tamo su je komšije videle poslednji put pre tri dana. Išli smo sa inspektorom da je tražimo, ali ništa.  Ona je psihički loše, lečila se od alkoholizma godinama, uzima i dalje lekove za to. Bojimo se da joj se nešto nije dogodilo. Tražimo neki znak da je dobro... Niko je nije video, svakog prijatelja sam pozvao, tražim je i ja, traži je policija... - očajan je njen suprug.

Arpad ističe da su bili u dobrim odnosima, jedino je pre mesec dana popila, osim toga, nisu imali nikakvih problema.

Renata je, navodi njen suprug, kada je tog dana odlazila od kuće, na sebi imala belu majicu, crne pantalone i crne cipele, naočare za sunce, sivu sportsku torbu i jaknu.

Ukoliko ste je videli ili čuli nešto o Renati, pozovite policiju ili njenog supruga na broj telefona 061/237-8256.

Video: Svakog dana u Srbiji u proseku nestane troje ljudi, godišnje i do 2.000

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    Daj Boze da je ziva I zdrava.

  • Lord

    Meni je muz sumnjiv...

  • Molim te

    Renata ako si živa i zdrava vrati se svojoj kući čekaju te sin, muž i bolesna majka. Njima si prekopotrebna.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima