Karić vernicima čestitao Vaskrs: "Moja porodica se moli da nam dobri Gospod podari snagu i zdravlje"

Od srca vam čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs, dan povratka u život našeg Isusa Hrista Spasitelja - poručio je on u poruci

  • 0
Dragomir J Karić Foto: BK

Narodni poslanik Dragomir J. Karić, čestitao je vernicima Vaskrs i poručio da se cela njegova porodica iskreno moli da nam dobri Gospod podari snagu i zdravlje i da nas, verujuće, molitvama ojača u godinama pred nama.

- Od srca vam čestitam najveći hrišćanski praznik Vaskrs, dan povratka u život našeg Isusa Hrista Spasitelja. Na dan Vaskrsenja, Hristove pobede nad smrću, praznik ljubavi, praštanja, sloge, mira i spokoja, delim sa vama u ovim svečarskim, duhovnim i porodičnim danima radost, veselje, uspehe i od srca želim da nam naš Gospod svojom blagošću osvetli budućnost - poručio je u objavi na Fejsbuku.

Napisao je, da je na radost vaskolikom Srpskom rodu širom sveta, čvrsto uveren kako će naša zajednička blagorodna, sveta, duhovna i časna duša, nastaviti i uspeti u tome da odbrani naše svetinje i mnogostradalni narod na Kosovu i Metohiji i da ćemo, našu Srbiju uz pomoć Svete Srpske Pravoslavne Crkve voditi putem hrišćanske ljubavi, spasenja i napretka.

Dan ranije, on je podelio poslanicu patrijarha Porfirija, koji je poručio da se na praznih Hristovog vaskrsenja, kada je život pobedio smrt, danas svi molimo za ozdravljenje bolesnih, kao i za pokoj duša svih pokojnih.

- Poštujući preporuke medicine, sami sebe i jedni druge i sav život svoj, Hristu predajemo. Sa molitvenom željom da Vaskrs dočekate u duhovnoj radosti i telesnoj kreposti, pozdravljamo vas najradosnijim pzdravom - hristos vaskrse - poručio je patrijarh srpski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA