≫ 

Ima li šta lepše za deku, od krštenja unuka koji nosi baš njegovo ime: Karić objavio emotivni snimak

Kako je naveo, deca Karića rađaju se širom sveta - od Rusije, Kine, Evrope, Amerike, Kanade, a mali Bogoljub rođen je u Emiratima

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Facebook/Bogoljub Karić

Bogoljub Karić je na svom Facebook profilu podelio jedan veoma važan momenat za celu porodicu, za celu familiju rasutu po svetu - krštenje unuka.

U šali kaže da je njegovo unuče, koje je ponelo njegovo ime, Arapče, jer je rođeno u Emiratima. Mali Bogoljub dobio je i kršteno ime Prohor.

- U našem prelepom manastiru Prohor Pčinjski nedaleko od Vranja prema Makedoniji, krstili smo našeg unuka, a mog imenjaka Bogoljub Prohor. Naš zet Nikola i ćerka Dana su okupili porodicu, prijatelje i kumove da ovaj sveti čin obavimo kako dolikuje. Mali Bogoljub Prohor se pridružio našoj velikoj porodici u ime Boga. Prelep čin krštenja, pun emocija i radosti, sve nas je još više približio Bogu i njegovoj milosti - napisao je Karić na Instagramu.

Kako je naveo, deca Karića rađaju se širom sveta - od Rusije, Kine, Evrope, Amerike, Kanade, a mali Bogoljub rođen je u UAE.

- Sada imamo unuka koji nosi moje ime, a krenuli smo iz Peći, da bi sada dočekali da nam se unuci rađaju u celom svetu. Dok mi radimo i gradimo u celom svetu, rađaju se i deca, a želimo da i vaši i naši unuci, deca budu srećna i da im Bog podati zdravlja i sve najbolje i da se rađaju uvek i svuda.

Hvala mojoj ćerci Dani i Zetu Nikoli što pored unuka rođenih po celom svetu, imamo i jedno arapče, kako ja volim da se našalim. Tako da dragi moji, približite veru porodici, a vaše misli i dela Bogu. Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić - napisao je Karić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA