Dramatični snimak spasavanja na Zapadnoj Moravi: Žena je upala pravo u zagrljaj hrabrom radniku

Po ženu je došla Hitna pomoć i prevezla je u čačansku bolnicu

  • 1

Dok su tri radnika uznemireno koračala kamenitom obalom varljive reke, četvrti radnik sigurnim koracima gazio je rekom žureći da ne propusti momenat kada matica donosi telo žene tik ispred njegovih ruku.

Tako je, filmski, izgledalo spasavanje žene koja je, srećom, davala znake života kada je izvučena na sigurno iz mutne Zapadne Morave.

Hrabri radnik raširio je ruke, dok su ostali čekali da se drama srećno završi.

- Eno hvata je, hvata je, sad će, uhvatio je, eno izvlači je - govorio je jedan od njih očigledno telefonirajući tražeći pomoć.

- Ispod mosta smo. Neka ponesu nešto da obuče, smrzla se.

Hrabri radnik polako je primicao stariju ženu ka obali, kada su i ostali pritekli u pomoć.

Spasavanje se desilo jutros u mestu Parmenac kod Čačka, a heroji koji su ženu izvukli su radnici koji rade na regulaciji korita reke Zapadne Morave.

Po ženu je došla Hitna pomoć i prevezla je u čačansku bolnicu.

- Bili smo na radnom zadatku kad smo videli da nešto pluta. U prvi mah sam pomislio da je u pitanju dzak, ali zatim sam video da se donji deo pomera. Tada smo shvatili da je u pitanju osoba - kaže za RINU Slobodan Vujić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    14. maj 2021 | 14:03

    Imala je baka sreće da je primete ovakve ljude treba nagrađivati ali moram da priznam da mi nikako nije jasno kako dozvole ljudi da ih odnese reka zar je moguće tako olako da shvataju snagu nadolazeće vode ili toliko loše procene svoju snagu ili dubinu vode

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA