≫ 

Pojavili se lažni "Halo beba" profili na mrežama: Roditelji oprez, savetovalište ne stoji iza njih

U saopštenju Gradskog zavoda za javno zdravlje navodi se da će preduzeti sve zakonom predviđene korake protiv neovlašćenog korišćenja imena savetovališta "Halo beba"

  • 0
halo beba foto: UNICEF

Gradski zavod za javno zdravlje Beograd saopštio je danas, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili profili sličnog imena, da Telefonsko savetovalište "Halo beba" nema naloge na društvenim mrežama, niti daje savete putem Instagrama i Fejsbuka.

U saopštenju Zavoda se navodi da će preduzeti sve zakonom predviđene korake protiv neovlašćenog korišćenja imena savetovališta "Halo beba".

"Halo beba" je telefonsko savetovalište za pomoć i podršku porodicama sa trudnicama, novorođenim bebama i malom decom, te da se usluge odvijaju preko telefona (011- 7158 - 444) ili putem mejla (halobeba@zdravlje.org.rs), 24 časa dnevno svakog dana.

Telefonsko savetovalište Halo beba NEMA naloge na društvenim mrežama i NE DAJEMO savete na Instagramu i Fejsbuku. Iza profila koji imaju naziv sličan Halo bebi ne stoji naše Telefonsko savetovalište - ističe se i na sajtu Halo beba.

Ovo savetovalište bavi se savetovanjem u cilju napređenja i očuvanja zdravlja dece, a ne postavljanjem dijagnoza i lečenjem, podseća se u saopštenju Zavoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA