≫ 

Novi hit video stiže iz Novog Sada: Mladić se sunčao na pesku ispred tržnog centra

Dok je tako ležao na stomaku, sunčajući se, prolaznici nisu mogli da odvrate pogled od njega, tako da su ga čak i fotografisali

  • 21

Nesvakidašnja dosetka jednog Marka iz Novog Sada učinila je da ovaj mladić za kratko vreme postane prava atrakcija na mrežama. Naime, snimak koji je objavio na svom TokTok profilu, a na kome se vidi kako se sunča ispred Tržnog centra "Promenada" na gomili peska, privukao je veliku pažnju.

Marko je, na pesku koji se nalazi ispred ovog prometnog mesta, postavio veliki peškir za plažu. Dok je tako ležao na stomaku, sunčajući se, prolaznici nisu mogli da odvrate pogled od njega, tako da su ga čak i fotografisali.

Nekome je ovaj gest bio simaptičan, nekome iritantan, pa su komentari bili različiti.

Da li je mladićeva namera zaista bila da se sunča, pokaže svoje telo spremno za leto, privuče pažnju ili čisto uradi nešto ekscentrično, nije poznato, ali u svakom slučaju nije ostao nezapažen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljilja

    31. maj 2021 | 08:36

    Čist egzibicionizam, pogotovo kad to radiš na korak od bazena na SPENS-u, Štranda i dunavskog keja. Trebalo bi da ga policija opomene pa ukloni kao što bi i svakog drugog koji šeta u kupaćem kostimu ispred Promenade ili na bilo kojoj autobuskoj stanici na bulevaru.

  • NS

    31. maj 2021 | 08:10

    Na to mesto obicno vodim svoje kerove da izvrse nuzdu.

  • Uff

    31. maj 2021 | 07:23

    Sta ce sve da urade,samo da se postave na neku drustvenu mrezu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA