≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za sredu, 9. jun 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 5
Naslovne strane Foto: Promo, Pixabay

Dnevne novine u Srbiji za sredu, 9. jun 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    8. jun 2021 | 21:05

    Uz generala Ratka Mladića, najveći heroj je sudija Njambe. Ona je pokazala u haškom sudu ko je Džesi Ovens 21. veka. Jer je izrekka istinu. I to srpski pobunjenički, slobodarski narod nikada neće zaboraviti. Ovi neokolonijalni robovi, koji samo ponavljaju naučene neistine, vređaju pre svega žrtve. Proces Ratku Mladiću je toliko montiran, nelegalan da je to najveća istorijska pobeda Srbije, Srpske i celokupnog srpskog naroda. I da, tužba protiv NATO sada je potpuno realna. I da, neće Rio Tinto da trguje zdravljem, životnom sredinom, budućnošću naraštaja na ovim našim prostorima. Pobuna protiv korporacija, čiji je NATO pešadija u urušavanju prava ljudi na odbranu prsga, dvorišta, vazduha, reke, vode, šume izbiće svuda. Nasilje nad zakonima i tradicijom. Pravno i svako drugo nasilje vratiće se kao bumeeang onima koji za sobom ostavljaju polja smrti.

  • nikolas

    8. jun 2021 | 21:30

    SAMO ONAJ KO NEZNA STA SE DESAVA NA ZAPADU VERUJE U PRAVO I VEROVAO JE DA CE GENERAL MLADIC BITI OSLOBODJEN!!! DA VAS PODSETIM NA RECI BZEZINSKOG -POSTO UNISTIMO KOMUNIZAM MORAMO UNISTITI I PRAVOSLAVLJE !!! GOVORIO JE I O RASTURANJU JUGOSLAVIJE PRE 50 GODINA A SRBI SU PRAVOSLAVNI !!! ZNAO JE DA CE NAICI NA OTPOR NOVOM SVETSKOM PORETKU -NATO OSVAJANJU SVETA!!!

  • Kupinica

    8. jun 2021 | 21:13

    Ljubavi,pusti bar da te ispratim ako je sudjeno da te izgubim.Ljubavi znas i ti da bez tebe ja i da imam ceo svet,nemam nikoga. ❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA