Tužan prizor kod Prijepolja: Grom ubio dve krave u domu Tomaševića

Obe su bile steone, te je šteta još veća

  • 4
Krave ubio grom Foto: RINA

U selu Gornje Babine kod Prijepolja grom je ubio dve krave u domaćinstvu porodice Tomašević. Jaka oluja praćena obilnom kišom i grmljavinom počela je u popednevnim satima i pričinila veću materijalnu štetu.

- Krave su pasle ispod kuće, kada je počelo da puca sa neba. Kao da je neko ispaljivao granate. Kad se malo smirilo, otišao sam do njih, video sam ih na zemlji bez znakova života. Stajale su ispod jedne šljive i verovatno je grom gađao u drvo i usmrtio ih - izjavio je Golub za RINU.

Kako kaže, pokušao je da ih spase zakopavajući u zemlju, ali nije im bilo pomoći. Slična situacija se ne pamti u ovom prijepoljskom selu.

Krave ubio grom Foto: RINA

- Obe krave su bile steone, pa je šteta još veća. Pre sam imao šest krava, ali sam to prodao i sada su mi ostale ove dve za naše porodične potrebe, ali sad smo i bez njih ostali - rekao je Tomašević.

U selo Gornje Babine stigle su i nadležne inspekcije, pod čijim ingerencijama su sklonjeni leševi nastradalih životinja.

Video: Grad i jako nevreme pogodilo prestonicu: Reke na ulicama glavnog grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minaaa

    11. jun 2021 | 16:36

    Tužan prizor kakva šteta

  • Branko

    11. jun 2021 | 17:01

    Ne razumem ove ljude koji se “godinama bave stocarstvom” a ne sklanjaju stoku kad krene nevreme

  • Maya

    11. jun 2021 | 17:36

    Pa upozoravali vas da vodite računa a vi ne zatvorite stoku na vreme. Posle vam kriv djavo. Sto ne sedite jos sa njima napolju kad mislite da nece nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA