• 3

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za subotu, 12. jun 2021. godine

, Telegraf

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 3

Dnevne novine u Srbiji za subotu, 12. jun 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    Verodostojan i istinit je samo izveštaj nezavisne mešovite Međunarodne komisije na čelu sa gospodinom Gideonom Grajfom. Baziran na istini, pravdi i činjenicama. A ne na politizaciji, morbidnosti i spekulacijama. Za Srbiju i srpski narod, general Ratko Mladić ostaje neustrašivi div, heroj, ljudina, čovek koji nije dozvolio novi kameni cvet, poput onog u Jasenovcu. Genocid jeste vršen i izvršen, ali nad Srbima. Tokom čitavog dvadesetog veka, u dva svetska rata, završno sa 2004. godinom. Nama izvinjenje ne treba. Niti bismo ga prihvatili. Postoje sudovi koji će utvrđivati činjenice i odgovornost. Uz Božiju pomoć. Na nama je da se držimo istine, da budemo jedinstveni, da čuvamo zdravlje nakon ove užasne pandemije, kao i da štitimo životnu sredinu. Jer bez prirode koja daruje čoveku najbolje plodove,pesmu ptica, čistu vodu, nema budućnosti. Ne može biti ni radosti, ni napretka, ni razvoja koji ne ugrožava.

  • Kupinica

    Nista novo nema,sve po starom ide.

  • Vodolijax

    Ne mogu da verujem da su hteli da snimaju novog Sekulu.....nikad nisam odgledao ni jedan nastavak do kraja.........ne do kraja ,nego nisam imao volje ni 10 minuta.....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima