≫ 

Karić: Unuci nam daju snagu i novu energiju, podmlađuju nas

- Trudimo se da između poslovnih putovanja i obaveza odvojimo jedan dan u vikendu koji ćemo posvetiti najmlađim članovima porodice - naveo je Karić na Fejsbuku

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Facebook/Bogoljub Karić

Biznismen Bogoljub Karić se, uprkos svim obavezama, trudi da jedan dan u vikendu odvoji za najmlađe članove porodice. Kako je naveo na Fejsbuku, unuci traže maksimalnu pažnju.

"Trudimo se da između poslovnih putovanja i obaveza odvojimo jedan dan u vikendu koji ćemo posvetiti najmlađim članovima porodice.

Naši unuci, kao i sva deca, traže maksimalnu pažnju, kako od nas tako i od svojih roditelja. Tome se raduju i zbog toga su neizmerno srećni. Pokušavamo da im prenesemo barem nešto od priča i događaja koje su nas radovale i koje smo mi voleli da slušamo od svojih roditelja. Njih to posebno raduje i uvek im je zanimljivo i traže da im iznova pričamo."

"Koliko se oni raduju toliko i mi uživamo u druženju. To nam pričinjava posebno zadovoljstvo, da im posvetimo vreme i pažnju s obzirom da svojoj deci to nismo mogli uvek, zbog velikih obaveza i nedostatka vremena. Upravo to nam daje snagu, novu energiju, jednostavno, podmlađuje nas."

"Kada dođemo u neke pozne godine shvatićemo da je najveće bogatstvo koje smo imali, upravo vreme koje provodimo sa decom, unucima, porodicom i prijateljima. To je jedino čega ćemo se sećati sa radošću i ti trenuci se nikada ne zaboravljaju", navodi Karić na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA