• 13

Nakon priče o podignutoj slušalici na ginekologiji DZ Pančevo objavio mobilne telefone svake sestre

, Telegraf

I šalterska služba dobila je mobilni telefon

  • 13
Ginekologija Pančevo

Foto: Privatna arhiva

Služba za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja Pančevo dobila je nove brojeve za informacije i zakazivanje pregleda.

Kako bi se poboljšala komunikacija i olakšalo zakazivanje, rukovodstvo Doma zravlja obezbedilo je službene brojeve za sve timove izabranih ginekoleoga na koje naše sugrađanke mogu zvati svakog radnog dana u vremenu od 13-14 časova, saopšteno je iz Doma zdravlja Pančevo.

Ova vest usledila je nakon što je prošle nedelje "Telegraf" pisao o "podignutoj slušalici" na ovom odeljenju, a zahvaljujući jednoj pacijentkinji koja se na to požalila i fotografisala telefonsku slušalicu.

- Poslednjih mesec dana sam pokušavala da ih dobijem, kao i nekoliko mojih poznanica i niko se nije javio. Pre 3 nedelje sam morala da odem lično da zakažem i tada sam stala sa strane i okrenula njihov broj. Uredno je zvonilo, ali se sestre nisu javile - ispričala nam je sagovornica prošle nedelje.

Kada su naši reporteri probaju da dobiju ovu službu - telefonska linija bila je zauzeta ili se pak niko nije javljao.

Ali, sada je sve lakše - javno su objavljeni službeni telefoni medicinskih sestara za svaki od pet timova u kojima rade sa lekarima. Više neće biti nesporzauma ni ljutih pacijentkinja.

Osim toga, kao i spomenutog broja fiksnog telefona, i šalterska služba dobila je mobilni, pa i ako ne tražite nekog od konkretnih pet timova lekara i sestara, možete se javiti dežurnoj osobom na šalteru (062/804 80 79).

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❓❗

    A kako je telefon zvonio ako je podignuta slušalica? Nešto tu 'ne pije vodu'?

  • Ruja

    Mene to uopšte necudi,bilo bi mi čudno da nije tako i da se neko javlja na telefon...Bezobrazluku i bahatosti nikad kraja...

  • Mikac

    Ovo se desava u svim drzavnim zdrvstrvenim institucijama a razlog je jednostavana, potpuno je pogresan nacin finasiranja. Da se finasnsirju samo preko izvrsenih usluga , prica bi bila drugacija. Nedostaje jos jedna stvar koju drzava morfa da uradi a to je da izjednaci dzavne i privatne zdravstvene institucije. Iste cene se ugovaraju sa svima i neka gradjani sami odluce gde ce se leciti.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima