≫ 

Dirljiva poruka na neonatologiji u Požarevcu: Hvala, draga Sestro, za nežne dodire i blage reči

"Sad idem kod svoje mame i tate"

  • 10
beba, požarevac viktor Dirljiva poruka Foto: Fejsbuk Milosevicka Aleksandra Sandra

Sestre neonatološkog odeljenja Opšte bolnice Požarevac dobile su poruku koja je napisana u ime bebe o kojoj su brinule a u znak zahvalnosti što dobro obavljaju svoj posao.

Dirljiva poruka objavljena je na Fejsbuku uz komentar da je to najlepši poklon koji može da se dobije.

- Draga Sestro! Znam da sam samo jedan od mnogih dečačića koje su držala, hranila, presvlačila i pazila, na ovom čudnom novom mestu. Hvala Ti draga Sestro, za tvoje nežne dodire, tople dlanove i blage reči. Sad idem kod svoje mame i tate jer sam jedva čekao da ih vidim! Puno te voli Viktor - napisano je u poruci.

Sudeći po poruci izvlači se zaključak da su roditelji malenog Viktora bili veoma zadovoljni načinom na koji su sestre vodile računa o njihovoj bebi, koja je iz nekog razloga prve dane života morala da provede na neonatološkom odeljenju.

Video: Bebica tako slatko zadremala na majčinom stomaku da ni mačka nije odolela da se ne pridruži

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    22. jun 2021 | 11:43

    Ostavljen kao beba ispred crkve u olujnoj noci ,dok su munje osvijetljavale kolijevku a gromovi prigusivali moj plac ,nasao me je pas lutalica ,lajuci i zavijajuci u toj strasnoj noci spasao mi je zivot,jedne tople njezne ruke uzele su me u narucje i prislonile na svoje grudi,ne to nije bila moja majka,vec neka nepoznata zena kojoj dugujem svu ljubav ovoga svijeta,danas kad sam odrasto covjek svakog psa lutalicu kojeg sretnem nahranim i pomilujem ,zenu koja mi je dala dom i majcinsku ljubav nosim u srcu ,splet okolnosti spasio me je te noci,a majki koja me je ostavila sve oprastam ,pitam se ponekad da li licim na nju ,kako li je izgledala ,ko mi je otac,al ta pitanja ostace tajna i rana koja nikada nece zacijeliti,danas u narucju drzim sina i zahvaljujem se do neba zeni koja me je othranila i vaspitala kao rodjeno dijete,usadila sve zivotne vrednosti ,postenje ,ljubav,dostojanstvo u moje srce, i napravila od mene covjeka na kojeg ni se i moji prqvi roditelji ponosili samo kad bi me znali..............

  • Dasa

    22. jun 2021 | 13:41

    Amin! Zivotna prica Luke pogadja pravo u srce...!♡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA