≫ 

Bahati vozač "poršea" u Novom Sadu napao starijeg muškarca: Šutirao mu auto, vraćao se da preti

Prolaznici koji su bili u automobilima pored njih, ni u jednom momentu nisu reagovali kako bi pomogli čoveku koji je napadnut

  • 23
muškarac napada starca u saobraćaju novi sad napad Foto: Printscreen Instragram/nsuzivo.rs

Na društvenim mrežama osvanuo je novi snimak bahatog ponašanja u saobraćaju, kada je vozač "poršea" švajcarskih tablica u Partizanskoj ulici u Novom Sadu napao starijeg vozača "pasata".

Na videu koji je snimio jedan od prolaznika vidi se kako mladić nasilnički šutira staklo na zadnjim vratima automobila starijeg gospodina, lupa vozačkim vratima, a potom se okreće i vraća se ka svom vozilu.

Kada je čovek izašao iz "pasata", nasilnik s zaleteo ka njemu. Izgledalo je kao da mu je pripretio, a potom je seo u "porše" i otišao, dok je zbunjeni stariji čovek gledao da li ima oštećenja na staklu njegovog automobila.

Prolaznici koji su bili u automobilima pored njih, ni u jednom momentu nisu reagovali kako bi pomogli čoveku koji je napadnut.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Polako

    26. jun 2021 | 08:35

    Nemojte trpati sve u isti koš.Sad ispade svi gastarbajteri bahati.Imamo i u Srbiji bahatosti koliko hoćeš.Za ovakve stvari je odgovorna država jer ne reaguje adekvatno.Logično ovaj tip bi u Švajcarskoj za ovako nešto debelo platio i on to zna.Zato Državo izvoli zaustavljaj ovakve stvari i kažnjavaj žestoko.

  • Goran

    26. jun 2021 | 07:45

    Molim drzavu i policiju da nadju ovoga isfrustriranog tipa pa nek ga vrate tamo odakle je dosao i da mu zabrane ulaz u Srbiju. Ovakvi gastarbajteri nam ovde ne trebaju. Tamo odakle su dosli su manji od misa a ovde se bahate i misle da su neko i nesto. Piii kako mi se ovakvi gade. Mogao bi da povracam

  • RoBot

    26. jun 2021 | 07:52

    O nee, pocela je sezona gasterbajtera. Tamo bili na poslu i u stanu 350 dana, pa sad dosli ovde na 15 dana da se bahate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA