≫ 

Temperatura 33 stepena, popodne mogući pljuskovi i grmljavina: Evo šta nas očekuje u narednih 7 dana

Jutarnja temperatura od 15 do 20 C, vetar slab do umeren, severni i severozapadni

  • 0
Vrućina, sunčan dan, leto Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

U Srbiji će danas preovladivati sunčano i toplo. Popodne, uz lokalni razvoj oblačnosti u brdsko-planinskim predelima ponegde se očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20 C, najviša dnevna od 29 do 33 °C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod, prenosi Tanjug.

I u Beogradu će preovladivati sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 19 C, najviša dnevna oko 31 C.

Prema prognozi za narednih nedelju dana, u Srbiji će u prvoj polovini sedmice sunčano, u utorak i sredu i veoma toplo, u većini mesta sa temperaturom od 35 do 38 C.

U četvrtak će doći do postepenog povećanja oblačnosti, najpre na severu i zapadu, krajem dana moguća kratkotrajna kiša ili pljusak sa grmljavinom. Od petka promenljivo oblačno i svežije, mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, kada se lokalno očekuju i obilne padavine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA