≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 29. jun 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 3

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 29. jun 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slađa

    28. jun 2021 | 22:53

    Rusija i Kina su nesebično pomagale celom svetu tokom pandemije. Srbija nikada neće pogaziti bratski i prijateljski odnos sa narodima koji tako iskreno i istrajno neguju duboke i pozitivne odnose. Vidovdan kao najveći srpski praznik pokazuje da srpski narod ne prihvata ultimatume, mora sam da odlučuje o sebi, o onome šta jeste a šta nije dobro za budućnost. Mi imamo svoju pravoslavnu i duhovnu i upravljačku arhitekturu. Imamo vid koji dopire daleko u prošlost, ali i u budućnost. Ni pojedinačno ni kolektivno ne prihvatamo ispunjavanje tuđih agendi i zahteva. Imamo svoj put. Želimo da očuvamo i tradicionalno, ali i da se razvijamo skladno, ne ugrožavajući živi svet oko nas. Poredak koji smo nasledili. I koji čuvamo za potomstvo. Osnovni preduslov za to je mir u svetu. Pandemija je nanela prvu štetu, globalno zagrevanje i elementarne nepogode mogu naneti drugu, još ozbiljniju. Ali nuklearni sukob, značio bi kraj, bez moguće ispravke greške. Svi toga moraju biti svesni. Naučnici su jasno pokazali da sto sekundi deli čovečanstvo od Apokalipse. To nije šala. I kao i kada su vakcine u pitanju, plašim se da bogati imaju plan evakuacije samo za sebe i odabrane.Umesto da siromašnim zemljama tzv trećeg sveta ponude plan oporavka infrastrukture, održivog razvoja, očuvanja prirodnih resursa. Time se zaustavljaju migracije stanovništva, i daje nada u budućnost na sopstvenom ognjištu a ne bombama i rasejanjem. Brojčano mali narodi u Evropi takođe imaju obavezu očuvanja sopstvenog identiteta

  • nikolas

    28. jun 2021 | 23:23

    NATO I UKRAJINA SU POCELI VOJNU VEZBU ,MORSKI POVETARAC , KOJI CE DA TRAJE 2 NEDELJE I MALI INCIDENT POKRENUCE 3 SVETSKI RAT -NUKLEARNI !!! PUTIN JE STAVIO SVOJE STRATESKE NUKLEARNE SNAGE U STANJE PRIPRAVNOSTI !!! VIDOV DAN !!! NATO ZELI RAT !!!!

  • Komita

    29. jun 2021 | 07:25

    DOGODINE U PRIZRENU !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA