≫ 

Trudnica u Kragujevcu kao obrok dobila buđavo pecivo: Nakon slika raskinut ugovor sa dobavljačem

Buduća mama objavila je fotografiju iz Kliničkog centra Kragujevac, a tim povodom oglasila se i ova zdravstvena ustanova

  • 41
Doručak, buđ, pecivo, Kragujevac, bolnica Foto: Facebook/Centar za mame

Na Fejsbuk stranici organizacije Centar za mame objavljene su fotografije peciva sa buđi uz koju stoji objašnjenje: "Doručak za trudnice sa rizičnom trudnoćom u bolnici u Kragujevcu".

Kako se vidi na fotografiji, trudnica je za doručak dobila lisnato testo i u njemu suvomesnati proizvod na kome se vidi buđ.

Univerzitetski klinički centar Kragujevac danas se oglasio povodom fotografija na koje je alarmirala trudnica.

- S obrzirom na incident koji se dogodio sa pecivom dobavljača koji ima potpisan Ugovor sa Univerzitetskim kliničkim centrom Kragujevac i sa kojim do sada nije bilo problema u nabavci, nakon neželjenog događaja od 26. juna 2021. godine, obaveštavamo javnost da je dobavljač za hleb i peciva učinio težu povredu ugovorne obaveze - piše u saopštenju UKC Kragujevac.

Dalje se navodi da je odmah raskinut pomenuti ugovor sa dobavljačem i da će u svemu biti primenjen institut negativnih referenci u smislu odredaba Zakona o javnim nabavkama.

Na fotografijama koje je prosledila trudnica uočljivo je da pecivo nije celo, odnosno ili da ga je porodilja prethodno zagrizla, ili ga je prepolovila rukom.

- Napominjemo da dostavljeni proizvodi nisu uticali na zdravlje pacijenata UKC Kragujevac - stoji na kraju saopštenja.

Video: Pa dobro bre, da li ste normalni? Kobasice od ljudske krvi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    29. jun 2021 | 15:19

    Nije stvar u tome da se raskine ugovor sa dobavljačem, to je najlakše. Pitanje je ko je ovog dobavljača "progurao" da snabdeva KBC KG. Koliko takvih dobavljača ima?

  • AKan Tengri

    29. jun 2021 | 14:20

    Vauuuu, raskinuli ugovor sa dobavljacem.... A ko ce da odgovara za ovo??? Zato nam i ide ovako, samo se baca pesak u oci...

  • Kaja

    29. jun 2021 | 14:35

    Ekonomski tigar..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA